FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Revine Croitoru la Botoșani? „Dacă vreți să aflați unde este, verificați unde e soția”

Valeriu Iftime / Sursă foto: GSP
Valeriu Iftime / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 17:26 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 19:19

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a anunțat condiția de care depinde revenirea lui Marius Croitoru pe banca echipei sale, o mutare care s-ar putea materializa abia din sezonul viitor, deoarece tehnicianul a antrenat deja două echipe în actuala stagiune (FCU Craiova și FC Argeș).

Întrebat despre situația lui Croitoru, plecat de la FC Argeș la începutul acestei săptămâni, Valeriu Iftime nu a negat că ar fi dispus să colaboreze din nou cu tehnicianul în vârstă de 42 de ani.

Valeriu Iftime anunță condiția în care Croitoru poate reveni la Botoșani

„Dacă vreți să aflați unde este Marius Croitoru, verificați unde este Ramona Croitoru. Mi-a zis cineva că Ramona a fost la Botoșani, pentru că are un copil la școală la Botoșani. Legat de relația mea cu Marius, e una amicală, prietenească. A lucrat la Botoșani. 

În momentul ăsta, nu se pune problema ca el să vină la Botoșani. Am un antrenor de care îmi place, Flavius Stoican. Dacă am mare problemă cu echipa și Flavius îmi spune că nu mai poate să o țină, atunci poate voi discuta cu Marius, dar, în momentul ăsta, avem un play-out de juca”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Surse autorizate ale Gazetei Sporturilor dezvăluiau la finalul lui februarie că Marius Croitoru ar fi bătut deja palma cu Valeriu Iftime pentru a reveni la FC Botoșani, echipă unde a activat 3 sezoane și a reușit cele mai mari performanțe din carieră.

Valeriu Iftime: „Lui Croitoru îi va fi greu să reușească și în alte locuri”

În urmă cu o lună, la GSP Live, Valeriu Iftime explica de ce consideră că stilul lui Marius Croitoru poate da roade doar la Botoșani, nu și la alte echipe din prima ligă a României. 

Foarte bun la Botoșani timp de trei sezoane, Marius Croitoru nu a reușit să-și mai aplice nicăieri cu succes rețeta care i-a adus succes în Moldova. Cu el pe bancă, FC Argeș a ajuns, dintr-o pretendentă la play-off, într-o candidată la retrogradare, iar tehnicianul tocmai ce și-a reziliat contractul cu alb-violeții. 

„Marius Croitoru este copilul meu de suflet, a lucrat la noi, a jucat la noi, a făcut lucruri extraordinare cu noi. Țin enorm să reușească și în alte locuri, dar, din păcate, va fi foarte greu.

(...) De ce oamenii care au un anumit temperament și știu să facă fotbal la Botoșani au avut succes? Cred că ecosistemul pe care eu îl creez aici dă dimensiunea antrenorului. Din păcate, la mine, nu omul sfințește locul, ci locul sfințește omul la Botoșani”, a spus Iftime”, la GSP Live.

De asta cred că și la Pitești îi va fi foarte greu, dar sunt convins că va reuși în meserie de antrenor. Dar nu va fi în același timp și antrenor, și scouter [așa cum era la Botoșani]. Într-o echipă așa cum este la Pitești trebuie să fie un foarte, foarte bun antrenor și mai puțin scouter. La Botoșani avea toate aceste funcții fiindcă avea loc, avea timp din partea mea și avea ajutoare.

- Valeriu Iftime, pe 10 februarie

Citește și alte știri de actualitate: 

Transfer înainte de începerea play-out-ului: un mijlocaș brazilian vine în Superliga

Se demolează încă o arenă legendară din România: Real Madrid a pierdut aici. Urmează o investiție de 100 de milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
DMA87
DMA87  •  10 Martie 2023, 21:02

Umblă un câine cu Croitoru în gură.

George48Marius
George48Marius  •  10 Martie 2023, 20:33

....tabla inmultirii cauta pseudo antrenor ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează