FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 1

Resemnați cu eșecul înainte de meciul cu FCSB? Valeriu Iftime, franc: „Parcă nu suntem în formă”

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 12:53 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 13:12

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, spune că s-ar bucura enorm dacă echipa sa ar încurca-o pe FCSB în prima etapă a noului sezon de Liga 1.

Astăzi, la Botoșani, FC Botoșani și FCSB deschid noul sezon de Liga 1. Valeriu Iftime spune că ar fi extrem de bucuros ca echipa lui Marius Croitoru să nu piardă, dar nu pare foarte încrezător.

Valeriu Iftime, resemnat cu eșecul înainte de FC Botoșani - FCSB? „Parcă nu suntem în formă astăzi”

Iftime susține că „nu suntem în formă” și că Marius Croitoru nu va putea alinia „cea mai bună formație”, lucruri care, în teorie, ar face misiunea celor de la FCSB mai facilă.

„Dacă aș câștiga astăzi, ar fi o bucurie enormă. La fel cu un egal. Ne-au tremurat picioarele atât de tare în meciurile cu FCSB... Astăzi nu știu, parcă nu suntem în formă. Echipa mea a avut pierderi de jucători, avem 4 jucători pe care nu i-am putut legitima încă, așa că diseară nu va fi cea mai bună formație pe care Marius va putea să o alinieze

Dar cred că deși nu avem toate astrele aliniate, putem face o surpriză, de a câștiga odată acasă cu FCSB-ul, mai ales că este meci cu spectatori. Poate că Dumnezeu ne va lumina și vom câștiga puncte astăzi”, a declarat Iftime la Pro X.

21 de meciuris-au jucat între FCSB și FC Botoșani. Moldovenii au o singură victorie

Valeriu Iftime: „La FCSB nu sunt regulile fotbalistice cunoscute”

Întrebat dacă o vede pe FCSB mai puternică decât în sezonul trecut, patronul de la Botoșani a făcut o aluzie subtilă la implicarea lui Gigi Becali în viața echipei: 

„Atât timp cât acolo nu sunt regulile fotbalistice cunoscute, e greu să spun dacă FCSB este mai bună sau mai slabă. Au jucători tineri foarte valoroși, capabili să devină fotbaliști mari, dar pentru asta au nevoie de organizare, de meciuri câștigate, Cupe Europene și jocuri importante”.

FC Botoșani - FCSB, echipe probabile:

FC BOTOȘANI (4-3-3): 1. Pap - 19. Patache, 25. Racovițan, 32. Șeroni, 30. Țigănașu - 47. Braun, 67. Papa, 44. Remacle -10. Ongenda, 28. Fili, 7. Petkovski 
REZERVE: 23. M. Contra, 8. Tîrcoveanu, 11. M. Roman I, 21. D. Croitoru, 24. Sila,77. A. Dragu, 89. Kage, 90. Malcom, 99. Caia 
ABSENȚI: Chindriș, Ed. Florescu (la Jocurile Olimpice), Al Mawas, Hankici (situații incerte) 
ANTRENOR: Marius Croitoru 

FCSB (4-3-3): 99. A. Vlad - 6. Haruț, 5. Al. Crețu, 29. Vucur, 33. Radunovici - 11. Moruțan, 23. Ov. Popescu, 20. Vână - 9. Oct. Popescu, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman 
REZERVE: 1. Straton, 2. V. Crețu, 13. Ondrasek, 17. I. Cristea, 22. Cr. Dumitru, 25. Perianu, 26. Oaidă, 77. S. Șerban, 98. Cordea 
ABSENȚI: Olaru, Șut, Miron, Ad. Niță (accidentați), Târnovanu (la Jocurile Olimpice) 
ANTRENOR: Dinu Todoran

Citește mai multe știri din Liga 1:

FRF s-a pronunțat în cazul memoriilor depuse de Steliano Filip, Anton și Răuță » Vești importante pentru „câini”

Laude exacerbate pentru Dinu Todoran, antrenorul cu 14% victorii în carieră: „Super băiat, știe să facă performanță!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (23)
farist11
farist11  •  15 Iulie 2021, 22:44

FC Botoşani ar trebui desființat sau să se numească FCSB 3 şi să activeze în liga a 4-a !

valsword
valsword  •  15 Iulie 2021, 17:05

Nu e problema,le dorim la Botosani sa isi revina cu Sumudic si cu pisicutele insolvente :))

hgd61
hgd61  •  15 Iulie 2021, 16:53

Asa este Iftime......niciodata..dar niciodata cand jucati cu fcsb nu sunteti in forma......dar o sa va reveniti dupa...asa-i ?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează