FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BOTOȘANI 0-2

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-2. Valeriu Iftime se implică în strategia unui club rival: „Salariu de 9.000 de euro? Suntem normali la cap?!”

Valeriu Iftime se implică în strategia lui Gaz Metan
Valeriu Iftime se implică în strategia lui Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 22:28 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 11:17

FC Botoșani s-a impus în deplasarea de la Mediaș, scor 2-0. La final, Valeriu Iftime a criticat strategia adversarilor.

Valeriu Iftime a dezvăluit că salariul maxim de la FC Botoșani se situează în jurul valorii de 6.000 de euro și nu înțelege cum Gaz Metan, formația aflată în insolvență, a putut să îi satisfacă pretențiile salariale atacantului Ioan Hora (31 de ani). 

Iftime, cu ochii pe medieșeni

„Plătesc 9.000 de euro în insolvență, din bani publici? Suntem normali la cap?! Nu ai stabilitate financiară, nu ai ce căuta în Liga 1. E simplu. Eu știu de la Hora, când a plecat de la FCSB voiam să îl aducem aici. Mi-a zis că fără 10.000 de euro salariul lunar, nu discutăm, apoi s-a dus la Gaz Metan, echipă în insolvență. De ce nu au voie în Europa dacă sunt în insolvență, dar la noi nu? Sunt alte reguli?!”, a declarat Valeriu Iftime la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Nu pleacă nimeni de la Botoșani dacă ne ducem în preliminariile Europa League, nici Chindriș, nici Dugandzic. Să vedem, să nu ne ambalăm la nimic. Eu cred că jucăm un pic de fotbal și merităm
- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Citește și alte știri despre Gaz Metan - FC Botoșani: 

Situație acută în Liga 1: „Să vedem ce se întâmplă de la 30 iunie. Le vom da șanse tinerilor”

Marius Croitoru a izbucnit: „Abia așteptau să ne facă praf! Așa e când te pricep la fenomen”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  27 Iunie 2020, 10:20

Imi aduc aminte ca pentru efortul dintr-un act sportiv ti se dadea cate o friptura de vitel si ciocolata. Fara suplimente nutritive, fara anabolizanti, fara insuflatii cu ozon... Cat despre bani, astia erau de genul unui salariu de inginer si ceva bonusuri pentru rezultate deosebite. Cam atat.

gimiskutze
gimiskutze  •  26 Iunie 2020, 23:44

S-au terminat banii in Romania? sau pina acum la salariile mari se invirteau bani negrii? Cluburile se fac ca platesc, jucatorii se fac ca joaca, toata lumea e multumita...vin bani din drepturile tv restul, mai vedem!

gazistu
gazistu  •  26 Iunie 2020, 23:24

corect....are dreptate

Vezi toate comentariile (3)
Comentează