FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BOTOȘANI 0-2

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-2. Situație acută în Liga 1: „Să vedem ce se întâmplă de la 30 iunie. Le vom da șanse tinerilor”

Răzvan Pleșca descrie situația de la Mediaș
Răzvan Pleșca descrie situația de la Mediaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 22:11 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 11:17

Gaz Metan a pierdut meciul cu FC Botoșani, scor 0-2. Răzvan Pleșca (37 de ani) descrie situația extrem de dificilă de la Mediaș. 

Gaz Metan a ajuns pe ultimul loc în play-off. Edi Iordănescu, antrenorul care i-a calificat în această fază a campionatului, a plecat și i-a lăsat locul lui Dusan Uhrin. Mai mulți fotbaliști vor părăsi echipa la 30 iunie, după meciul din runda viitoare. Situația este una greu de gestionat, iar Pleșca cere un nou proiect. 

Pleșca: „Nu mai e posibil să terminăm pe 3”

„Ne-a plecat antrenorul, am fost în șomaj tehnic, au plecat jucători, lotul e subțire, vor mai pleca jucători. Să vedem ce se întâmplă de la 30 iunie. Trebuie să le dăm șansa și tinerilor sau celor care au jucat și mai puțin. Trebuie să punem la punct și o strategie pentru sezonul viitor. Miza noastră era să terminăm pe un loc cât mai bun. Sună bine și locul 6, dar era o performanță să terminăm pe locul 3 sau 4. Din păcate nu cred că mai este posibil”, a declarat Răzvan Pleșca la Look Sport.

Marius Croitoru: „Abia așteptau să ne facă praf! Așa e când te pricep la fenomen”

Clasament play-off Liga 1:

Citește și alte știri despre Gaz Metan - Botoșani: 

Marius Croitoru a izbucnit: „Abia așteptau să ne facă praf! Așa e când te pricep la fenomen...”

Gigi Becali începe negocierile: „Recunosc, e interesant. O să întreb în stânga și în dreapta despre el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează