FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 1-0

Valeriu Iftimie, dezamăgit după umilința din meciul cu FCSB: „Nu mi-am revenit nici la Sfânta Liturghie”

Valeriu Iftimie
Valeriu Iftimie

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 12:28 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 13:30

Valeriu Iftimie (60 de ani), patronul echipei FC Botoșani, a făcut o analiză după meciul pierdut cu FCSB, scor 1-4, și este dezamăgit de evoluția jucătorilor săi din acest sezon.

Patronul botoșenenilor nu s-a arătat deloc mulțumit de evoluția echipei sale din meciul cu FCSB, chiar dacă antrenorul Marius Croitoru nu a avut la dipoziție cinci jucători, fiind infectați cu Covid-19: „Sunt foarte trist după meciul de aseară. Nu mi-am revenit nici la Sfânta Liturghie. Sunt teribil de revoltat. Vreau să schimbăm ceva și echipa să meargă din nou bine.

Nu credeam că ajung aici. Vânzările din această vară nu au fost haotice, nu au fost pentru a face avere. Fotbaliștii care au fost vânduți erau ca și plecați de la club. Marko Dugandzic rămânea liber de contract la iarnă. Am vrut ca fotbalul să aibă o dinamică. Îmi e ciudă pentru meciurile trecute. Nu mă așteptam să ne bată Chindia sau UTA acasă, de exemplu”.

„Cred că este un antrenor bun”

Iftimie a vorbit la Digi Sport și despre suținerea pe care i-o oferă în continuare antrenorului echipei, cel care a terminat pe locul 3 cu FC Botoșani campionatul trecut: „Măsurile pe care o să le iau nu sunt de genul să dau antrenorul afară. Am răbdare cu Marius Croitoru și cred că este un antrenor bun. E adevărat că aseară nu am avut echipa completă, dar am făcut și foarte multe greșeli”.

Nu putem să ne lamentăm atâta timp cu tehnica, să nu avem VAR în România. Nimeni nu vrea să facă o ședință la nivel de Ligă sau FRF să discutăm despre VAR. Nu înțeleg de ce este această ignoranță. Vom dispărea din fotbal, pentru că nu ne pasă de tot ce e modern în acest sport.
- Valeriu Iftimie, la Digi Sport

Valeriu Iftime despre probleme financiare cauzate de pandemie: ”Viitorul meu la Botoșani este incert”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Internaționalul dat afară de Petrescu atacă: „La CFR Cluj mi-am pierdut pofta de fotbal!”

Luptă FCSB - CFR Cluj pe piața transferurilor! Jucătorul din Liga 1 a recunoscut negocierile: „Sper să se întâmple ceva la finalul sezonului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  08 Noiembrie 2020, 20:10

Rememorând replica antrenorului Marius Croitoru (de la Botoșani) pe care a avut-o la adresa FCSB după meciul din București din ediția trecută de campionat am putea spune că aseară FCSB "le-a dat cu terenul în cap", nu-i așa?

1025138504184136
Constantin Valentin  •  08 Noiembrie 2020, 19:33

Si ailalti care au luat o in freza de la FCSB, 4 echipe care au pierdut cu FCSB inainte de FC Botosani tit asa au facut blat ?? Hai sa fim seriosi, ca urla rautatea si invidia in voi..pac, pac !

reddogsv
reddogsv  •  08 Noiembrie 2020, 18:07

300 de Tatăl nostru, de 300 de ori Crezul, 100 de metănii și multa milostenie și nu doar cu fcsb! Pac pac

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close