FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Vali Crețu și-a aflat pedeapsa, după eliminarea din meciul cu FCU Craiova + Cât stă pe bară Gică Hagi

Vali Crețu, eliminat în FCSB - FCU Craiova +6   FOTO
Vali Crețu, eliminat în FCSB - FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 16:20 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 16:38

Valentin Crețu (34 de ani), fundașul dreapta al celor de la FCSB, a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a primit cartonaș roșu direct în meciul cu FCU Craiova, scor 2-1 pentru bucureșteni, în urma faultului dur comis asupra lui Yassine Bahassa (31 de ani), extrema stângă a oltenilor. Fotbalistul vicecampioanei a primit și o amendă de 3.000 de lei. 

În minutul 57 al partidei de pe Arena Națională, Valentin Crețu, fundașul de la FCSB, l-a atacat dur pe Yassine Bahassa, francezul din atacul lui FCU Craiova. El l-a atacat pe Bahassa cu gheata direct pe tibie și „centralul” Adrian Cojocaru i-a arătat cartonașul roșu direct.

Ne depășim condiția? Naționala se uită cu teamă spre trecut » 5 meciuri din ultimul deceniu în care „tricolorii” au clacat în momente decisive
ROMÂNIA
Ne depășim condiția? Naționala se uită cu teamă spre trecut » 5 meciuri din ultimul deceniu în care „tricolorii” au clacat în momente decisive

Valentin Crețu, suspendat două etape după ce a fost eliminat în FCSB - FCU Craiova 

Miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a anunțat că Valentin Crețu a primit o suspendare de două etape în Superliga. Astfel, el va rata meciurile cu Dinamo, în deplasare, și cu Oțelul Galați, pe teren propriu. 

Eliminare Crețu Valentin (FC FCSB) - În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

-comunicat LPF 

Gheorghe Hagi, suspendat două etape, după ce a fost eliminat la finalul meciului Farul - Hermannstadt 

Gheorghe Hagi (58 de ani), antrenorul campioanei Farul Constanța, a fost suspendat două etape, după ce a fost eliminat la finalul meciului cu Hermannstadt, de sâmbătă seară, scor 1-1. 

La finalul partidei de la Ovidiu, Gheorghe Hagi a fost eliminat de arbitrul Horațiu Feșnic. Tehnicianul dobrogenilor a contestat vehement faza premergătoare golului egalizator al sibienilor, marcat de Baba Alhassan. 

+5 FOTO

Larie a căzut în propriul careu după un duel cu un adversar, iar mingea a rămas la cei de la Farul, care au încercat să plece pe contraatac. Au pierdut repede balonul, care a ajuns în cele din urmă la Alhassan, mijlocașul sibienilor. El a tras de la distanță și a marcat.

Gheorghe Hagi și-a aflat miercuri pedeapsa. Antrenorul Farului a fost suspendat două etape. El nu va sta pe bancă la meciurile cu FC Voluntari (25 noiembrie) și Poli Iași  (2 decembrie). 

Eliminare Gheorghe Hagi (FCV Farul Constanța) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Gheorghe Hagi cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei.

-comunicat LPF 

VIDEO. Golul marcat de Florinel Coman în FCSB - FCU Craiova 

Citește și: 

Vor să fenteze iar regulamentul cu un antrenor de formă! » Planul pregătit în culisele Ligii 1

Cum arată gazonul de pe „Arcul de Triumf” » Dinamo joacă aici ultimele meciuri din 2023

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează