FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV. UPDATE Varianta Adrian Mutu la CFR Cluj a picat! De ce s-a răzgândit patronul + Un nou favorit pentru preluarea postului

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat marti, 01 decembrie 2020 15:35 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 17:53

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul echipei naționale de tineret a României, nu va fi numit antrenor la CFR Cluj. Nici Vasile Miriuță, 52 de ani, nu va reveni în Gruia, deși părea favorit pentru a-l succede pe Dan Petrescu (52). Ultimul apărut pe lista patronului este Edward Iordănescu (42 de ani).

UPDATE 17:45: Concurență pentru CFR Cluj

Damac (locul 16) si Al Ittihad (locul 6) sunt cluburile saudite cu care CFR Cluj concurează pentru semnătura lui Edi Iordănescu. Damac se află pe ultimul loc, fără victorie după șase etape. Nici Al-Ittihad nu stă grozav, fiind la 5 lungimi de liderul Al Shabab.

UPDATE 17:10 - Jorge Costa e și el pe listă

Pentru că Iordănescu jr. mai negociază și cu un club străin, CFR Cluj are și soluții de backup. Una dintre ele o constituie Jorge Costa, portughezul pe care Gaz Metan l-a instalat recent. Totuși, n-ar fi exclus nici ca echipa să continue cu „interimarii” Valeriu Bordeanu și Costin Curelea până în ianuarie. Cei doi ar trebui să se ocupe de echipă timp de 6 partide.

UPDATE 15:15 - Edward Iordănescu, favorit să preia CFR Cluj

După ce au renunțat la ideea de a-i aduce pe Adrian Mutu sau Vasile Miriuță, oficialii lui CFR Cluj s-au reorientat către un tehnician care a mai antrenat în Gruia. Edward Iordănescu a devenit favorit pentru a obține postul de antrenor principal la formația ardeleană, urmând să aibă loc negocierile.

UPDATE 14:45 - A picat și varianta Vasile Miriuță pentru CFR Cluj

Odată ce șansele ca Adrian Mutu să devină antrenorul lui CFR Cluj au devenit inexistente, numele lui Vasile Miriuță a apărut în prim-plan, însă în cele din urmă ardelenii au renunțat și la ideea aducerii lui „Tati”. Conducerea lui CFR continuă să caute un antrenor și sunt șanse mari ca alegerea să fie făcută până la finalul săptămânii.

Știrea inițială - Adrian Mutu rămâne la echipa națională U21

Neluțu Varga, patronul campioanei și cel mai mare admirator al lui Mutu, s-a răzgândit cu privire la angajarea „Briliantului” după ce s-a sfătuit cu mai multe persoane apropiate! S-a orientat spre Vasile Miriuță, liber de contract. 

Vasile Miriuță, favorit pentru a-l succede pe Dan Petrescu la CFR Cluj

Vasile Miriuță (52 de ani), care a mai antrenat-o pe CFR Cluj în două rânduri, devine astfel favorit pentru a prelua echipa. „Tati”, cel mai recent la CFR între iunie 2016 și iunie 2017, este pe placul jucătorilor și ai acționarului minoritar Ștefan Gadola. Acesta are avantajul de a cunoaște clubul și o parte dintre jucători, astfel că ar putea să se descurce bine pe termen scurt.

De altfel, Vasile Miriuță e de câteva zile la Cluj și este pregătit pentru eventuale tratative. La ultimul său mandat pe banca lui CFR, Miriuță a câștigat 20 de partide, a făcut de 9 ori egal și s-a văzut învins de 13 ori.

Costin Curelea si Valeriu Bordeanu, pe banca lui CFR la meciul cu ȚSKA Sofia

CFR va avea parte de un program infernal în luna decembrie, care începe joi, cu un meci crucial în Europa League împotriva celor de la ȚSKA Sofia, și va continua cu derby-uri în Liga 1, cu FCSB, Dinamo și Craiova. La meciul cu ȚSKA, pe banca ardelenilor vor sta Costin Curelea și Valeriu Bordeanu.

Programul lui CFR Cluj din luna decembrie:

  • 03.12: CFR Cluj - ȚSKA Sofia, Europa League 
  • 06.12: Poli Iași - CFR Cluj, Liga 1 
  • 10.12: Young Boys - CFR Cluj, Europa League 
  • 13.12: CFR Cluj - FCSB, Liga 1 
  • 17:12: Dinamo - CFR Cluj, Liga 1 
  • 22.12: CFR Cluj - CS U Craiova, Liga 1

VIDEO. Dan Petrescu a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Propuneri surprinzătoare pentru banca tehnică a lui CFR Cluj, după despărțirea de Dan Petrescu: „Pe ei i-aș pune”

Rezistă cine n-are Licența Pro! Care sunt cei mai longevivi antrenori din Liga 1 după plecarea lui Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
rocky2
rocky2  •  01 Decembrie 2020, 21:27
Postat de 1986 pe 01 Decembrie 2020, 21:04

De curiozitate m-am uitat pe statistici , din 2016 pana azi cfr -fcsb is 5 victorii cfr , 9 egaluri si 2 victorii fcsb. CFR a facut diferenta sezonul trecut cu 3 victorii si un egal.

Ia verifica si ultimii 5 ani, CFR 3 titluri, fc5b doar o cupa a loserilor, si aia luata cu cantec!

1986
1986  •  01 Decembrie 2020, 21:04
Postat de 1745flo pe 01 Decembrie 2020, 16:06

D-aia au cocoșat fc5b-ul in ultimii 5 ani! Pe unde i-au prins!

De curiozitate m-am uitat pe statistici , din 2016 pana azi cfr -fcsb is 5 victorii cfr , 9 egaluri si 2 victorii fcsb. CFR a facut diferenta sezonul trecut cu 3 victorii si un egal.

undergrant
undergrant  •  01 Decembrie 2020, 20:40

Ii "arde" Edi iar pe clujeni la buzunar...

Vezi toate comentariile (70)
Comentează