FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 1-0

VIDEO+FOTO Cum se apără Săpunaru după scenele șocante de la Tg. Jiu: „Filmarea e o minciună! N-am făcut nimic, n-am lovit, voiam doar să-l prind de gât”

Cristian Săpunaru, căpitan Rapid +19   FOTO
Cristian Săpunaru, căpitan Rapid

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 07:28 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 09:58

Cristian Săpunaru (38 de ani) a oferit propria versiune asupra evenimentelor reprobabile de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid 1-0.

Printre altele, Săpunaru susține că nu a lovit persoana cu care a intrat în conflict în drumul către vestiare, la care Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, s-a referit drept „amic”. Fundașul Rapidului spune că a fost lovit și că a reacționat pentru că s-a temut pentru integritatea sa.

Potrivit spuselor lui Săpunaru, anterior acelui incident, în jucătorii Rapidului s-a aruncat cu apă, cu bidoane și cu țigări.

Răducioiu și Gică Popescu, șocați în direct de Săpunaru: „Doamne! E căpitan?! Mi-e milă de el”
FCU Craiova - Rapid 1-0
Răducioiu și Gică Popescu, șocați în direct de Săpunaru: „Doamne! E căpitan?! Mi-e milă de el”

Varianta lui Cristian Săpunaru după incidentele de la FCU Craiova - Rapid

„În primul rând, vreau să prezint scuze Jandarmeriei, am crezut că ei au dat cu spray-ul, dar au fost stewarzii. Din cauza lor nu am putut juca din minutul 84 până în minutul 90.

Al doilea lucru, am văzut că există mulți doritori de scandal, care vor să mă denigreze. Haideți să vă explic și varianta noastră, că asta nu există. Există doar a lor!

Am stat cu galeria noastră, am cântat, apoi s-a terminat. Am mers către vestiare, iar la tunel era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu (n.r. - se referă la suporterul poreclit Poștașu).

Nu îi spun numele, că nu mă interesează și nu avem vreo relație. A aruncat cu apă, sticle și țigări pe noi! De asta m-am enervat, nu am avut nicio treabă cu jucătorii și oficialii Craiovei”, a spus Săpunaru într-un interviu publicat de contul oficial de Facebook al Rapidului.

+15 FOTO

Cristian Săpunaru: „Acea persoană ar fi putut să aibă un cuțit în mână, să mi-l bage în piept”

Ulterior, Săpunaru a recurs la o amenințare voalată pentru cei de la FCU Craiova și a descris filmarea de la vestiare drept o „minciună”. Căpitanul Rapidului susține că a vrut doar să-l „prindă de gât” pe cel cu care intrase în conflict.

„Când ne-am întors pe tunel - că am vrut să mă cert cu el, dacă tot așa... - a apărut o persoană fără ecuson la gât. Putea să aibă un cuțit în mână, să vină să mi-l bage în piept! Cine plătește pentru asta? Ar fi plâns familia acasă!

Suntem noi vandali, nebuni? Dacă e cum a zis domnul Mititelu, prietenul dânsului, atunci vin și eu cu 20 de prieteni să stea pe tunel atunci când vor veni ei (n.r. - FCU Craiova) în Giulești. E normal așa ceva?

La tunel nu a stat niciun steward, ei s-au ocupat de galeria noastră! Același lucru s-a întâmplat și la pauză: scuipați, apă peste noi, înjurături...

Filmarea care a apărut la TV este o minciună totală. Eu nu-l lovesc pe acel om, voiam pur și simplu să-l prind de gât pentru că nu știam cine e. A dat în mine fără să-i fac nimic! Apoi au venit jucătorii și l-au dat la o parte.

Cel care a dat filmarea la TV, să vină să o pună pe toată, să se vadă că Săpunaru nu a dat în el. Nu pot să dau într-un om... are 40 și ceva de ani, ce fac, mă iau la bătaie? 

N-am avut nicio treabă cu el, dar n-avea ecuson de oficial. Dacă venim pe tunel, trebuie să avem ecusoane! Ce facem, intră oricine la vestiare?”, a concluzionat Săpunaru, fotbalist cu o carieră pătată de mai multe episoade de violență.

N-am făcut nimic, n-am dat în nimeni. 100% am fost provocați tot meciul. Am văzut că vrea să mă dea în judecată. De ce? Că-și bat joc de noi? Au câștigat, acum lăsați-ne în pace. Noi suntem supărați, că am pierdut, nu voi! Stai să dai cu apă, sticle și țigări în jucători?

- Cristian Săpunaru, Rapid

VIDEO cu scandalul de la vestiare

Mai multe despre acest subiect: 

Adrian Mititelu, despre haosul provocat de Săpunaru: „Mi s-a spus că fugea să-l bată pe Poștașu'”

Mihai Stoica cere măsuri împotriva lui Săpunaru: „Episoade din astea a mai avut și nimic! E grav ce-a făcut”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (121)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Septembrie 2022, 08:15

Sapunaru vrea doar IMAGINI SINCERE!

Wolverine84
Wolverine84  •  11 Septembrie 2022, 23:13
Postat de eunescu09 pe 11 Septembrie 2022, 16:45

În mintea huliganica a lui Săpunaru a strânge pe cineva de gat e sinonim cu un salut. Fie și numai pentru declarația aceasta și Săpunaru ar trebui sa stea câteva luni pe tușă. Asta nu înseamnă ce ceilalți vinovați trebuiesc iertați.

Ce vorbești, ăla daca e fotbalist,sa fie batjocorit că așa merita ! Nu avea ce căuta acolo fără ecuson și să nu fie cineva care e oficial ! Fotbalul la noi e jungla , din cauza asta nu ajungem in top , jucam că pe maidan și mutam asta și în afara terenului .

dobrin
dobrin  •  11 Septembrie 2022, 20:50

Omul voia sa il prinda de gat, sa faca un selfie cu Postasu' si acum sariti toti pe el :))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (121)
Comentează