FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Variantă nesperată pentru Contra la națională: "M-am întâlnit cu el"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 15:06

Fundașul central Florin Gardoș (29 de ani) a debutat pentru CS Universitatea Craiova în egalul cu CFR Cluj, scor 0-0, și spune că e gata să revină la naționala României.

"M-am întâlnit și eu cu selecționerul. A fost în Craiova, am discutat puțin. Mă bucur că mă consideră o variantă pentru națională. De aceea m-am întors în România.

Am făcut sacrificii mari să vin aici, am făcut-o pentru că iubesc fotbalul. Sper că prin evoluții să demonstrez că merit să fiu la națională și la următoarea acțiune să fiu convocat", a spus Gardoș.

Cumpărat cu 6,8 milioane de euro de Southampton de la FCSB în 2014, fotbalistul n-a apucat să joace prea mult, adunând doar 18 meciuri la prima echipă și alte 17 la echipa U23 a englezilor. Cotat la 2 milioane de euro, Gardoș a adunat 121 de meciuri la FCSB.

14 meciuri
a jucat Gardoș pentru echipa națională a României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  01 Aprilie 2018, 18:03

Pentru toate aceste tepe, gen Gardos, sau Stanciu, va trece multa vreme pana cand “*** natiunii” va mai vinde vreun jucator la un pret rezonabil !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  01 Aprilie 2018, 16:44

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close