FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Variantă surpriză » Pe ce stadion va juca CSU Craiova, în caz că se califică în cupele europene

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 17:17

Oficialii lui CSU Craiova sunt convinși că echipa lor va juca în Europa în sezon viitor și au început deja pregătirile pentru acel moment. 

Astfel, aceștia au nominalizat stadioanele pe care echipa olteană va juca în sezonul viitor în competițiile europene, pe listă aflându-se, în mod surprinzător, arena celor de la U Cluj. 

"Dosarul de la UEFA este ok, am primit chiar ieri răspuns favorabil legat de licențiere. Conform procedurii, am nominalizat stadioanele pentru sezonul viitor, mă refer la preliminariile Champions League și Europa League.

Am nominalizat Cluj Arena, în situația în care nu va fi gata stadionul nostru. Când va fi gata, automat va intra în competiție.

Omologarea va fi destul de rapidă, pentru că are interes direct și Federația Română de Fotbal, care vrea să organizeze acolo, în septembrie, un meci al naționalei, din preliminariile CM 2018, așa că vom beneficia și noi de acest fapt. Am făcut contractul cu ei, așa că vom juca pe Cluj Arena în Europa.

Ne-am gândit și la varianta Târgu Jiu, dar nici acel stadion nu e gata, așa că am decis să jucăm la Cluj", a spus Marcel Popescu, președintele lui CSU, conform TV Digi Sport.

Pe lângă meciurile naționalei, arena din Cluj a mai găzduit meciurile lui Pandurii din grupele Europa League, din sezonul 2013-2014.

  • CSU Craiova se află pe locul 5 în play-off, fiind prezentă și în semifinalele Cupei României, astfel că are șanse mari să joace în Cupele Europene în sezonul viitor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
vladutz13
vladutz13  •  12 Aprilie 2017, 10:09

Asta inseamna sa nu-ti pese de suporterii tai. Toate discutiile alea ca au palmares, ca vor sa respecte istoria, galeria, GARGARA!!! Cum sa pui meciul la Cluj? Cand e mult mai aproape Bucurestiul?? Doar asa dintr-o ura stupida sau cum?

bamse1901
bamse1901  •  11 Aprilie 2017, 21:55

La Pitești a venit realul pe vremea lui Gicu

ottobraun
ottobraun  •  11 Aprilie 2017, 20:05

burleanu si iorgulescu vor fi anchetati de DNA pentru constituirea a doua clone , se va lasa cu puscarie!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează