FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Capitolul la care suferă Rapid, în ciuda succesului cu UTA: „Acolo e problema cea mai mare”

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 11:44 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 12:34

Rapid a învins-o pe UTA Arad, scor 4-1, în etapa #28 din Superliga, dar giuleștenii suferă la un capitol în viziunea antrenorului Vasile Miriuță (55 de ani), care consideră că giuleștenii au un minus important.

În urma acestui succes, Rapid a urcat pe locul 2 în Superliga, cu 51 de puncte, la 7 de liderul FCSB, care joacă astăzi în compania celor de la Voluntari. Giuleștenii se gândesc deja la meciul cu FCSB și l-ar putea organiza pe Arena Națională, conform declarațiilor făcute de Dan Șucu, patronul echipei.

„Ce a fost ăsta?!” » Au filmat reacția soților Șucu la golul serii în Giulești: „Mamă, dar ce frumos!”
RAPID - UTA 4-1
„Ce a fost ăsta?!” » Au filmat reacția soților Șucu la golul serii în Giulești: „Mamă, dar ce frumos!”

Punctul slab al Rapidului în lupta pentru titlu: „Nu știu să se apere”

Vasile Miriuță a vorbit despre cea mai mare problemă a giuleștenilor, care este mijlocul terenului, dar și fundașii laterali, care nu se apără momentan așa cum trebuie. Cel puțin asta susține Miriuță, care precizează faptul că Rapid mai trebuie să aducă și un fundaș central mai rapid, care să joace lângă Săpunaru.

„Problema lor cea mai mare nu e pe linia de fund, cu toate că şi acolo au probleme. Dacă vrei să îl păstrezi pe Săpunaru, trebuie să aduci lângă el un fundaş central foarte bun, care are viteză, ceea ce nu au ei acum. Fundaşii laterali nu ştiu să se apere, acolo au probleme.

Dacă vrei să câştigi campionatul trebuie să ai o linie de mijloc de top, ceea ce ei nu au. Au jucători buni, de locul 2, 3, 4, dar nu au jucători la mijloc cu care poţi să câştigi campionatul”, a spus Miriuță, la Prima Sport.

Pentru Rapid urmează duelul din deplasare cu Universitatea Craiova, iar trupa lui Cristiano Bergodi încheie sezonul regular pe teren propriu, în compania vicecampioanei FCSB. Se anunță un duel tare în ultima etapă, cu implicații la titlu.

Bergodi i-a reprimit în lot pe Borza și Albu

Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a analizat partida din Giulești, câștigată în fața arădenilor, scor 4-1. Italianul a anunțat că Andrei Borza și Alexandru Albu vor reveni în lot, după ce au fost excluși pentru că au petrecut în club după 1-3 cu Poli Iași.

„Borza și Alex Albu revin la echipă, și-au cerut scuze în fața colegilor, a staff-ului și a conducerii. Așa am hotărât, eu sunt antrenorul. Au făcut o greșeală.

Am făcut o mică ședință cu ei, de față cu jucătorii, iar de acum ne bazăm pe ei. Andrei și Alex au înțeles că au greșit. Noi suntem un grup, o familie, nu trebuie să îi tratăm ca pe niște interlopi”, a declarat Bergodi.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Cristiano Bergodi preferă Giuleștiul în detrimentul Arenei Naționale:

Citește și alte știri:

Mesajul transmis jucătorilor de Marius Șumudică: „Vreau să-mi țin promisiunea pentru echipă și oraș!”
TURCIA
Mesajul transmis jucătorilor de Marius Șumudică: „Vreau să-mi țin promisiunea pentru echipă și oraș!”
Andrei Nicolescu, propunere pentru șefii fotbalului românesc: „Să facă etapă de etapă, în cel mult 48 de ore!”
DINAMO
Andrei Nicolescu, propunere pentru șefii fotbalului românesc: „Să facă etapă de etapă, în cel mult 48 de ore!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  29 Februarie 2024, 13:32

Copilul ăla de a dat gol aseară hmm, era cam autostradă pe partea lui. Mijlocul e problema, nu au oameni la pressing. Fără un închizător și doi fundași centrali buni, va fi greu. Borza pe stânga cred că se va maturiza.

paul101089
paul101089  •  29 Februarie 2024, 13:28

Asa e in fotbal, unii antrenori isi arata valoarea prin munca de zi cu zi, incununata cu succes (in functie de obiective si conditii), iar altii isi arata valoarea prin studiouri in calitate de specialisti.

gicapuia
gicapuia  •  29 Februarie 2024, 12:53

Nu are mijloc DELOC .DELOC .DELOC . Aduci 4 atacanti si te astepti la Oaida sa dea o pasa inainte, nu mai vorbesc sa o dea la atacant !?!?!?!?!?!? Sau Albu care ... . Ce sa mai vorbim ! Parca nici Bergodi nu mai e ce trebuie. Dar pe cine sa aduci antrenor ? Din Superliga nici vorba. Aceiasi pseudoantrenori ( ca sa fiu salon sa nu-i categorisesc altfel) sau rebuturi din Bulgaria sau Liga a 8 din Italia?! Aseara Rapidul a prestat un joc haotic, fara nici o noima. Noroc ca reusim sa cistigam ( sunt rapidist) si ne mai scoatem. In 30 de metri la mijlocul terenului e miriste, Sahara , nici picor de jucator al Rapidului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close