FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Reacție categorică după ce a auzit că Uhrin e favorit s-o preia pe CFR: „Ce să caute? Ce îl recomandă?”

Dusan Uhrin
Dusan Uhrin

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 11:26 / Actualizat joi, 19 august 2021 11:54

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR, nu îl vede pe Dusan Uhrin potrivit pentru postul de tehnician la gruparea ardeleană, în cazul în care Marius Șumudică va fi demis de conducerea clubului.

După ce numele lui Uhrin a fost vehiculat ca posibil înlocuitor pentru Șumudică la CFR, după scandalul dintre antrenor și greii vestiarului, Vasile Miriuță consideră că cehul nu are calitățile necesare pentru a antrena la campioana României.

„Ce să caute Dusan Uhrin la CFR? Păi ce îl recomandă? Ori aduci un antrenor român la CFR, ori îl păstrezi pe Şumi, ori aduci un antrenor care a câştigat campionate sau are un trecut. N-am nimic cu Dusan, dar aşa văd lucrurile. Au fost Andone, Costa, Conceicao, Mandorlini, Edi Iordănescu la CFR. Pe Dusan Uhrin ce-l recomandă să ajungă la CFR? Până la urmă, nu e problema mea”, a spus Miriuță, potrivit LookSport.

Ruptură totală la CFR

Meciul de la Belgrad, pierdut, 0-4, cu Steaua Roșie Belgrad a însemnat ruptura totală dintre antrenorul Marius Șumudică și cei mai importanți jucători ai clujenilor.

După ce la conferința de presă de după meci, Șumudică și-a criticat dur jucătorii, fără a-i nominaliza, aceștia s-au săturat de acuzele antrenorului campioanei.

Aceștia nu sunt de acord cu modul în care tehnicianul aruncă în public acuze fără să le spună mai întâi lor ce are să le reproșeze. Iar vocile lui Mario Camora, Ciprian Deac sau Ovidiu Hoban chiar au greutate nu doar în vestiar, ci și în fața șefilor. „Nu e corect ce face! Nu așa se rezolvă problemele din jocul echipei. Într-adevăr, Șumudică e un bun motivator, părea destul de abil în relația cu vestiarul, dar ultimele sale declarații ne fac să credem altceva. 

Doar noi suntem vinovați, el nu poate antrena greșeli, așa spunea! Păi el face primul 11. El alege jucătorii. El trebuie să simtă cine e cel mai în formă, cine e cel mai pregătit să joace. Sincer, e vrăjeală multă la Șumudică și, ceea ce este cel mai important, nu are consistență ca antrenor! Pe parte fizică suntem la pământ”, au spus fotbaliștii, potrivit Fanatik.

Sursele GSP susțin că Șumudică nu mai accepta sa lucreze cu cei 3 fotbaliști menționați mai sus, acesta dând și un ultimatum: „ori pleacă ei, ori eu”. Șumudică a luat foc când a aflat ce s-a întâmplat în vestiar, după meci: jucătorii strigau: „La revedere, Șumi, la revedere!"

Ionuț Badea: „Nu are sens ca Șumudică să plece de la CFR!”

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Marius Șumudică, ironizat de fostul antrenor de la CFR: „Și maseurul califica echipa cu cei din Gibraltar și Bosnia! Eram sigur că aici se ajunge”

Iosif Rotariu, mesaj-manifest după umilințele trăite de români în Europa: „Noi nu vrem să înțelegem un lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
reddogsv.
reddogsv.  •  20 August 2021, 00:06

Pai Uhrin are un titlu in Georgia cu Dinamo Tbilisi, un titlu cu Viktoria Plzen, o calificare cu Timisoara in UCL eliminand Sahtioru lui Lucescu, o salvare a lui Dinamo de la retrogradare ( unde nimeni nu s-ar fi bagat) era o echipa condamnata, dar Uhrin a venit si a castigat majoritatea meciurilor, deci Uhrin este peste tine bah ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv.
reddogsv.  •  20 August 2021, 00:03

Pe miriuta il frustreaza ca el antreneaza terenuri mancate de vaci, iar Uhrin ar antrena in UCL pe CFR, pai bah ***, Uhrin are trofee si performante mai mari ca tine, tu ce recomandari ai ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2087606034590002
Mitelia Constantin  •  19 August 2021, 15:48

Papagalul miriuta crede ca CFR îl pune pe el în locul altui papagal sumudica dacă au limbaj de ferentari ei cred ca sunt și mari antrenori

Vezi toate comentariile (11)
Comentează