FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Contre la nivel înalt la CFR Cluj » Numirea înlocuitorului lui Petrescu produce tensiuni: pe cine vor șefii și ce doresc jucătorii

CFR Cluj a rămas astăzi fără antrenor principal
CFR Cluj a rămas astăzi fără antrenor principal

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 15:24 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 16:19

CFR Cluj s-a despărțit oficial de Dan Petrescu (52 de ani), iar acum este în căutare de antrenor. Pe lista oficialilor din Gruia se află Adrian Mutu (39 de ani) și Vasile Miriuță (52).

Plecarea lui Dan Petrescu produce disensiuni la nivelul conducerii lui CFR, unde nu există consens cu privire la înlocuitorul „Bursucului”. Potrivit surselor GSP, patronul Neluțu Varga îl vrea neapărat pe Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale de tineret, în timp ce acționarul minoritar Ștefan Gadola are un alt preferat: Vasile Miriuță

Vasile Miriuță, pe placul fotbaliștilor lui CFR Cluj

Avantajul celui din urmă este faptul că jucătorii l-ar prefera în detrimentul lui Adrian Mutu. Acesta le este familiar fotbaliștilor mai vechi din lotul campioanei, din moment ce a mai antrenat-o pe CFR în două rânduri. Ultima dată, între iunie 2016 și iunie 2017, când a avut sub comanda sa jucători precum Păun, Omrani, Deac sau Camora.

În caz că Miriuță va fi cel ales, „Tati” ar veni în prima fază ca antrenor interimar și ar pregăti echipa până în ianuarie, urmând ca în acest timp CFR să caute un antrenor principal. Totuși, în funcție de rezultatele pe care le-ar avea, ar putea rămâne la echipă cel puțin până la finalul sezonului.

De altfel, Vasile Miriuță e de două zile la Cluj și este pregătit pentru eventuale tratative. La ultimul său mandat pe banca lui CFR, Miriuță a câștigat 20 de partide, a făcut de 9 ori egal și s-a văzut învins de 13 ori.

Marius Șumudică, varianta-surpriză pregătită de CFR Cluj

Pe lângă Miriuță și Adi Mutu, oficialii campioanei îl au în vizor și pe Marius Șumudică. Singurul impediment este faptul că cei din Gruia vor să numească urgent un nou antrenor, iar despărțirea lui Șumi de Gaziantep ar fi greu de realizat într-un timp scurt. Potrivit surselor GSP, până în acest moment au existat doar discuții de principiu între cele două părți, din moment ce Șumudică are o relație amicală cu Marian Copilu, parte a conducerii lui CFR.

VIDEO. Dan Petrescu a vorbit despre plecarea de la CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Victor Pițurcă, printre numele propuse la CFR Cluj: „E cel mai bun din România”

Adrian Mutu, favoritul lui Neluțu Varga pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu! Patronul recunoaște: „Îl vreau”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  30 Noiembrie 2020, 21:24
Postat de ionica007 pe 30 Noiembrie 2020, 18:10

Daca prin absurd Mutu ar ajunge la franari, ar insemna dezastrul pentru aceasta echipa. Insolventa ar fi paradis fata de ce se va intampla... Cu Mutu antrenor, CFR-ul ajunge la faliment... Liga a IV-a scrie pe ei...

Da ce bă? Îl iau pe post de economist, investitor sau broker? Ce treabă ar avea un antrenor cu situația financiară a unui club? Chiar nu te duce cabina aia la nimic?

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  30 Noiembrie 2020, 19:51

Pentru conducătorii noștri de cluburi contractele sunt hârtii de șters la șnur.

189254898748309
Claude SH  •  30 Noiembrie 2020, 19:09
Postat de mittroman pe 30 Noiembrie 2020, 18:33

stiu ca nu esti prea destept,dar paun are vreo 15 goluri in 7 ani la cfr. adica wtf? eu stiu ca habar nu ai de fotbal,dar paun este probabil cel mai slab jucator de la cfr,cum bah sa fii atacant si sa ai 15-20 de goluri in 7 ani,tu jucand in cel putin 80% din meciuri. wtf? cel mai slab randament din romania.

Păun nu e atacant, asa sa știi și tu fiindcă ești deștept. Câte goluri a dat, puține sau nu, îmi aduc aminte de doua, când i-a făcut praf pe cei de la Fcsb, doua goluri memorabile ce au adus victoria cu 2-0 a CFR-ului

Vezi toate comentariile (43)
Comentează