FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Victor Pițurcă, printre numele propuse la CFR Cluj: „E cel mai bun din România”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 12:12 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 13:36

CFR Cluj vrea să se despartă de antrenorul Dan Petrescu (52 de ani), așa cum patronul Neluțu Varga și acționarul minoritar Ștefan Gadola au anunțat

În acest context, ardelenii sunt în căutare de posibili înlocuitori pentru „Bursuc”. Patronul clubului îl vrea pe Adi Mutu, selecționerul echipei naționale de tineret, însă Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, are alte propuneri. Dragomir spune că CFR are nevoie de antrenori cu experiență, duri, precum Victor Pițurcă și Edi Iordănescu. 

Dumitru Dragomir: „Pițurcă e cel mai bun antrenor din România”

„Dan Petrescu are altă situație, nu-l văitați. Are destui bani, pleacă pe mulți bani de la CFR. Problema este contractul său cu CFR Cluj. Dacă despărțirea va fi pe cale amiabilă, câștigă și clubul și Dan Petrescu.

Ar fi bine ca Mutu și Nicolae Grigore (n.r. - antrenorul secund) să rămână la echipa națională U21, amândoi își pot face o carieră nemaipomenită prin rezultatele echipei. CFR are nevoie de experiență, de oameni duri, gen Dan Petrescu, Pițurcă, Anghel Iordănescu. Și Edi Iordănescu ar fi bun la CFR. Pițurcă e cel mai bun antrenor din România, alături de ambii Lucescu, Iordănescu, Dan Petrescu, Olăroiu. Sunt vreo 6-7 antrenori de top”, a declarat Dragomir la PRO X.

La începutul acestei luni, Pițurcă a fost depistat pozitiv cu COVID-19, însă între timp și-a revenit. În prezent, fostul selecționer se bucură de vremea însorită din Dubai, conform spuselor lui Dumitru Dragomir: „Victor Pițurcă e în Dubai, cu Borcea, cu Nețoiu. Pun la cale să ia Dinamo (râde). Pițurcă mi-a trimis poze din Dubai, e bronzat, very strong”.

VIDEO. Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj: „Avem jucători buni. Petrescu ar trebui să știe să rezolve această situație! Dacă nu, să se retragă!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Fostul colaborator al lui Dan Petrescu îi ia apărarea: „Era mai indicat să se ia o decizie în iarnă”

Poli Iași - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu acuză, după ce Iulian Dima nu a văzut două penalty-uri pentru campioană: „Cei de la Craiova au succes”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  30 Noiembrie 2020, 16:26

Piturca e prea comod ca sa se duca el la CFR!Edy Iordanescu s-ar putea sa accepte,cu toate ca ar fi greu de crezut ca CFR sa-si bage un fcsb-ist in casa!Dar nu se stie daca insusi Varga Janos-zis Nelutu-nu o fi depus si el juramantul de vasalitate maretului padisah din Pipera!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  30 Noiembrie 2020, 15:32

Pentru ca nu mi-a plăcut niciodată Victor Piturca, l-aș vrea la CFR

pma77
pma77  •  30 Noiembrie 2020, 14:28

Nea Militica are creierul de marimea unui bob de fasole..Piturca e cel mai bun la barbut nu la fotbal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează