FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vedetele CFR-ului s-au făcut de rîs la un meci de liga a 3-a: "Unii sînt umflaţi de presă!"

Piccolo pare departe de o condiție fizică optimă, după ce a fost ținut în tribună în aproape toate partidele din acest sezon
Piccolo pare departe de o condiție fizică optimă, după ce a fost ținut în tribună în aproape toate partidele din acest sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2011 16:02

CFR II a pierdut ieri cu Gloria II, scor 4-5, într-un meci disputat la Romuli, la 60 de kilometri de Bistriţa. Radu Şomodi (25 de ani) a marcat în victoria echipei a doua a Gloriei împotriva lui CFR II, care a avut în componenţă şapte jucători din lotul lui Jorge Costa


Trupa lui Alin Minteuan a avut parte de întăriri de la prima echipă. Şapte jucători a trimis Jorge Costa la meciul cu Gloria II, echipă aflată pe penultimul loc din serie, cu doar 7 puncte. Hora, Nicoară, Celestino, Rui Pedro, Maftei, Piccolo şi Bastos au jucat sub nivelul adversarilor, conduşi de pe bancă de un fost jucător al feroviarilor, Cristian Coroian. Piccolo şi Bastos ar putea să apară printre titulari la meciul cu "U" Cluj, în timp ce Hora, Celestino sau Rui Pedro sînt fotbalişti la care s-ar putea apela în partea a doua a jocului.

Unul dintre marcatorii Gloriei II, Radu Şomodi (25 de ani), a mărturisit că numai Hora, autor a două goluri, şi Nicoară l-au impresionat de la clujeni. "Unii de la CFR sînt cam umflaţi de presă. I-am remarcat pe Hora şi pe Nicoară. Ei doi sînt fotbalişti, pot să facă oricînd diferenţa, restul sînt doar jucători de fotbal. Mulţi de la CFR au venit fără motivaţie. Parcă jucam 2 contra 11, Hora şi Nicoară împotriva noastră", a spus Şomodi.

"Piccolo e lent"
Atacantul de 25 de ani, venit la Gloria în urmă cu două luni, nu crede că Felice Piccolo poate fi o variantă pentru defensiva lui Jorge Costa, în condiţiile în care Nuno Diogo a greşit decisiv cu Dinamo. "Nu-mi place să judec fotbalişti, în general. Piccolo mi se pare însă foarte lent, iar un jucător de viteză i-ar putea face un meci foarte, foarte greu", a mai spus Şomodi.

"Condiţiile au fost foarte bune la Romuli, s-a jucat pe un gazon excelent. Nu vreau să discut despre cei de la CFR. Am o echipă de copii la Gloria II care vor să joace fotbal"
Cristi Coroian, antrenor II

Remarcat de Mourinho
Şomodi a marcat cel mai important gol din cariera sa, în Italia, în 2009, într-un amical împotriva lui Inter Milano. Atacantul evolua atunci pentru gruparea din Serie C2 AS Pizzighettone. Mourinho, antrenorul din acel moment al nerazzurrilor, a cerut referinţe despre român. "Am marcat un gol superb atunci, cel mai frumos din întreaga mea carieră. E adevărat, Mourinho a cerut nişte date despre mine. S-a interesat ce vîrstă am şi de unde sînt", a povestit atacantul.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
je__
je__  •  13 Noiembrie 2011, 00:17
Postat de replicant pe 12 Noiembrie 2011, 18:38

In sfarsit un rapidist ce scrie aproape corect.

Ai dreptate! Doar trei greseli plus punctuatia... E clar ca-s semne de iesire din criza...! :))

replicant
replicant  •  12 Noiembrie 2011, 18:38

In sfarsit un rapidist ce scrie aproape corect.

rodrik
rodrik  •  12 Noiembrie 2011, 18:15

insfirsit si a dat cineva seama ca jucatori cfr.ului sunt umflati cu pompa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează