FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Verdict crunt anunțat de MM Stoica » Un om de bază e în mare pericol să rateze derby-ul cu Dinamo: "Mi-e greu să cred că va fi recuperat"

Planic ar fi o adevărată pierdere pentru Dică în perspectiva derby-ului cu Dinamo // FOTO: Cristi Preda
Planic ar fi o adevărată pierdere pentru Dică în perspectiva derby-ului cu Dinamo // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 11:42

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a dat o veste proastă după meciul cu FC Voluntari, câștigat cu 2-1. Oficialul stelist a anunțat că fundașul Bogdan Planic, înlocuit în final din cauza unor probleme musculare, e în mare pericol să rateze derby-ul cu Dinamo de pe 11 noiembrie. 

"În mod normal, neștiind ce se întâmplă cu Planic, poate ne-am speriat, dar dacă simte dureri când merge e clar că e mai mult decât o contractură. Probabil e o întindere, sperăm să fie ușoară.

Chiar și în situația asta, mi-e greu să cred că va fi recuperat complet până la meciul cu Dinamo", a spus Mihai Stoica sâmbătă seara, la plecarea de pe Arena Națională.

Pe lângă Planic, FCSB se confruntă cu alte suspendări care i-au dat complet planurile peste cap lui Dică în ultima perioadă. Marko Momcilovic și Mihai Bălașa sunt în plin proces de recuperare, iar Mihai Pintilii și Ovidiu Popescu nu vor mai juca deloc până la sfârșitul anului 2018.

Vezi și: MM Stoica e bulversat: "Nu știu când se va rupe acest blestem. N-am întâlnit așa ceva niciodată!" » Ce jucător a lăudat după meciul cu Voluntari + încă un schimb de replici cu Mircea Rednic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
100002473541087
Danut Ognean  •  28 Octombrie 2018, 16:32

infrangere placuta cu dinamo fcsb-eilor

rocky2
rocky2  •  28 Octombrie 2018, 16:21
Postat de poison_5 pe 28 Octombrie 2018, 12:41

Care oficial stelist băi jurnalistule? FC FCSB nu e Steaua Bucuresti, deci cum poate fi MM stelist??

D3zinformari tipice ziarului de impachetat telemea!

hitman222
hitman222  •  28 Octombrie 2018, 14:38
Postat de liviuemil pe 28 Octombrie 2018, 14:11

***

Ce ai emilu ? Are dreptate luc, vezi de clona ta in liniste.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează