FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Verdict dur în cazul scandalagiilor dinamoviști: "Pleacă toți de la echipă, pe loc!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 14:38

Dan Alexa, tehnicianul Dunării Călărași, a vorbit despre scandalul în care au fost implicați jucătorii de la Dinamo înaintea partidei cu Aerostar din Cupa României, câștigată de "câini" la limită, scor 1-0.

Din primele informații, Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu, Laurențiu Costache, Alin Dudea și Vlad Muțiu sunt cei care au petrecut înainte de meci, iar Dan Alexa este de părere că aceștia ar trebui dați afară de la echipă. 

"Lucrurile sunt clare și nu e loc de interpretări. Dacă vrei să faci performanță și mai ești si un club puternic, exista o singură soluție. Toți trebuie dați afară, cu orice risc. Trebuie să ți-l asumi. Daca la mine la echipa s-ar întâmpla așa ceva, nu mă mai sfătuiesc și cu altcineva. Decizia e simplă, toți pleacă de la echipă, pe loc.

Indiferent despre cine ar fi vorba. Dacă tai răul din fașă, poți continua să lupți pentru obiective mărețe. Și mai este ceva important. Atât timp cât tu, ca antrenor, respecți regulile jocului, jucătorii tăi sunt și mai obligați față de tine", a spua Alexa la Radio Sport 1.

Echipa lui Dan Alexa, Dunărea Călărași, este pe locul al doilea în Liga 2, însă a făcut un prim pas greșit în ultima etapă, când a obținut doar o remiză în deplasare cu Ripensia Timișoara, scor 1-1.

Citește AICI care sunt amenzile pe care le vor primi scandalagiii dinamoviști după incidentele de la Bacău!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
112542922815813
Valy Ciocea  •  30 Octombrie 2017, 09:59

au baut si ei o noapte si acum toti dau cu pietre in ei.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  30 Octombrie 2017, 09:50

Ce spune Alexa este normal sa fie asa. Dar nu la Dinamo, cel de azi. Lotul este deja subdimensionat. Plus de asta chiar el spune daca este vorba despre un club puternic si care vrea performanta. Nu se pune problema la Dinamo astfel de pretentii.

liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  30 Octombrie 2017, 06:01

Alexa are dreptate. Negoita ar trebui sa profite de oportunitate, sa-i dea pe toti afara si sa aduca chinezi in locul lor - aia muncesc pe bani putini si sunt obisnuiti cu disciplina.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează