LIGA 1  ·  STEAUA

Veste bună pentru stelişti » În Ghencea, din februarie!

Steliştii sînt foarte aproape de o întoarcere pe stadionul propiu.
Steliştii sînt foarte aproape de o întoarcere pe stadionul propiu.

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2012 20:36

Steliştii se reunesc pe 9 ianuarie tot la Mogoşoaia, dar sînt şanse mari ca ei să revină în baza tradiţională de la începutul lunii următoare.

Ca şi în a doua jumătate din 2011, Steaua va începe şi anul acesta tot la Mogoşoaia, în baza de pregătire a Federaţiei. Dar Becali a continuat discuţiile cu oamenii din Ministerul Apărării şi există şanse bune pentru întoarcerea în Ghencea. Revenirea nu se va face însă mai devreme de luna februarie, asta şi din cauza programului pe care îl au "militarii" în perioada următoare, cu stagii de pregătire la Poiana Braşov şi apoi în Antalya, deci în afara Bucureştiului, o situaţie în care oricum n-ar avea nevoie de facilităţile Complexului Steaua.

Gigi e şi el hotărît să semneze un nou acord cu Armata, chiar dacă echipa va continua să joace toate meciurile foarte importante pe Naţional Arena, deci inclusiv turul cu Twente, de pe 16 februarie. În Ghencea se vor desfăşura antrenamentele şi cantonamentele din timpul sezonului, plus partide contra unor adversare precum Sportul ori Ceahlăul, formaţii mai slab cotate. Roş-albaştrii mai au un interes pentru care se întorc în baza lor istorică: acolo vor reveni toate grupele de juniori ale clubului, care pînă acum s-au pregătit pe diverse terenuri închiriate.

Ce program au steliştii în viitorul apropiat:
- Fotbaliştii se reunesc pe 9 ianuarie şi a doua zi e programată vizita medicală
- Pe 12 ianuarie se pleacă la Poiana Braşov, pentru un stagiu de 9 zile, în care antrenamentele vor fi exclusiv fizice
- Între 25 ianuarie şi 9 februarie, echipa va fi în Antalya, cantonată în localitatea Lara. Pe 29 ianuarie va fi primul amical, cu Levski Sofia. Cel mai tare test din iarna asta e programat pe 5 februarie, împotriva lui Kuban Krasnodar
- Pe 16 februarie e turul "16"-imilor Europa League, cu Twente, la Bucureşti. Manşa a doua, din Olanda, va fi pe 23 februarie.
- Primul meci de campionat din 2012 va fi pe 26 februarie, la Mioveni.O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (12)
d4rky  •  03 Ianuarie 2012, 14:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Invata dreaq sa vorbesti bai analfabetule "chear" =))

brod  •  03 Ianuarie 2012, 13:36

rog jurnalistii gsp sa urmareasca - în baza accesului la informaţiile publice - facturile prin care armata trebuie sa incaseze datoria restanta de la fc steaua. acelasi lucru interesează şi din partea primăriei capitalei, proprietarul arenei naţionale. şi, evident, să le pună la dispoziţia publicului cititor!!

imperator  •  03 Ianuarie 2012, 09:39
Postat de valah.redandblue pe 03 Ianuarie 2012, 09:36

Pechinezul fatra blana. Mi-am facut mănuși de schi din blana lui chiar la ei în Groapa cea oribila: 1-3.

Pai tocmai , eu in locul lui as tace , nici nu as mai intra pe gsp sa comentez ! :))

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1