FOTBAL  »  Superliga  »  SMS-URI ÎNTRE DORINEL ŞI MITITELU?

Victor Becali despre scandalul SMS-urilor: "Tăcerea lui Mititelu poate că e un răspuns" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali vorbeşte despre scandalul SMS-urilor pe care Dorinel Munteanu i le-ar fi trimis lui Adrian Mititelu înaintea jocului dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi, din ultima etapă a campionatului.

"Mi-e greu să comentez pentru că nu cunosc subiectul. Mi-e greu să cred că Dorinel a trimis mesaje, dar şi că Porumboiu vorbeşte aiurea mi-e cam dificil să accept. Nu cred că patronul Vasluiului a deschis gura aiurea, nu ştiu dacă a văzut vreun SMS, însă nici pe Dorinel nu-l văd dînd mesaje în ziua meciului.

Rezultatul de la Severin şi felul în care vorbeşte lumea nu justifică reacţia celor de la Galaţi. Giovani a spus că se pregăteşte un mare blat, care-i problema? Nu a acuzat pe nimeni! El a enunţat o ipoteză, nu a făcut acuzaţii directe. Sînt convins că Mititelu a fost căutat ieri, dar poate şi tăcerea lui e un răspuns", a spus Victor Becali la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
 •  25 Mai 2010, 22:22

trebuie sa fii tare prost sa-l crezi pe porumboiu - fără sa fii doctor înțelegi după 10 cuvinte ca omul are probleme grave de tot la mansarda - în dauna lui Dorinel, care toată viata a fost apreciat ca profesionist 100% peste tot unde a jucat!!! Hai sa lăsăm justiția sa se pronunțe și pana la apariția probelor clare sa ne vedem fiecare de treaba lui, cred ca ar fi mult mai bine și pt țara asta...

 •  25 Mai 2010, 15:03
Postat de thebluestlion pe 25 Mai 2010, 13:13

Se spune ca Dorinel i-a dat sms-uri lui mititelu cersind niste bani, nimeni nu-l acuza pe Mititelu ca ar fi cumparat meciul ;) Asta e diferenta pe care n-o vede nimeni! Daca o gagica iti da sms-uri ca vrea sa se culce cu tine inseamna automat ca tu iti inseli sotia? Hai sa fim seriosi! O fi fost non-combat al Otelului, dar nu pot dovedi sms-urile acelea un Blat. Pentru blat trebuie sa existe bani, tranzactie, oferta din partea craiovei si accept din partea otelului. Mai folositi-va inteligenta!

mare dreptate ai tata....astia care comenteaza pe aici au uitat de inregistrarile convorbirilor dintre radoi becali si piturca care vb de cafele benzinarii echipe adverse si sume de bani dar evident ca nu e suficient in romania

_decebal
_decebal  •  25 Mai 2010, 14:50
Postat de pe 25 Mai 2010, 10:38

daca DNA gaseste pe dorinel vinovat de blat cu craiova e simplu. Craiova in B unde le este locul . Pacat de Otelul , o echipa frumoasa , pacat ptr suporterii din Galati care asteptau o victorie la Craiova

Pai ideea e ca Dorinel ii cerea bani si Mititelu n-a vrut sa-i dea, de si-a rupt asta mainile scriind 10 SMS-uri :)))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close