FOTBAL  »  Superliga  »  DISPUTĂ ÎNTRE VICTOR PIŢURCĂ ŞI MARIAN IANCU

Victor Piţurcă: "Ce a făcut Iancu pentru fotbal? O să-l jignesc şi de acum înainte!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a comentat afirmaţiile lui Marian Iancu la adresa lui şi spune care a fost relaţia cu finanţatorul Politehnicii Timişoara de-a lungul vremii. Cei doi au avut apoi un dialog în direct, la GSP TV.

"Nu mă bag în problemele altora, nu mă bag în treburile altora. Mi-am spus o părere despre Steaua şi de Gigi pentru că el mi-a fost prieten. Atît! Despre Iancu nu am spus nimic, l-am respectat de cînd a intrat în fotbal. Chiar am ajutat Timişoara, credeam că am o relaţie cît de cît corectă cu dumnealui. Au urmat multe dialoguri pe care le-a avut cu reprezentanţi ai mass-media în care îşi spunea părerea de mare cunoscător de sport.

Îmi jignea munca şi rezultatele de la echipa naţională, nu înţeleg de ce şi pe cine voia să satisfacă. Nu am zis nimic nici atunci! Acum cîteva zile m-a jignit la o emiisune, în direct. A spus că nu ştiu să vorbesc, că nu mă compar cu el. A vorbit urît despre cluburi şi oameni, dar nu ştiu cine e. Ce a făcut pentru fotbalul românesc?

A făcut aşa mult pentru Timişoara. Dacă nu era ajutat de autorităţile locale nu mai era patron. O să-l jignesc şi de acum înainte! Auzi, că mă întîlneşte el în oraş! Şi ce-o să-mi facă?", a comentat Piţurcă la Contraatac, pe GSP TV.

Replica lui Marian Iancu a venit prompt: "A citit ce am declarat eu? Discursul meu nu a adus atingere onorabilităţii dumnealui."

Piţurcă a răspuns: "Mi-a spus preşedintele Cristescu. Am auzit şi ce a spus despre Contra. Ce-i face el lui Cosmin Contra? Îl dă afară pe Contra? Îl interesează asta pe Cosmin? Dacă domnul Iancu vrea să ne jignim şi în continuare, nici o problemă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
cristyucv10
cristyucv10  •  10 Noiembrie 2010, 00:32

Iancu se da ceva ce nu poate fi niciodata. Adica un intelectual. Datorita lui s-a ajuns la aceasta polemica, polemica de cea mai joasa speta care nu face cinste nici Universitatii si cu siguranta nici Timisoarei. Fotbalul este un spectacol care trebuie privit in spiritul corectitudinii si al bunului simt, dar aceste intamplari dezamagesc si ne dam seama ca suntem la ani lumina de civilizatie. Iancu incita si apoi se retrage, daca facea parte din lumea oamenilor cu "carte", nu se ajunge

cristyucv10
cristyucv10  •  10 Noiembrie 2010, 00:25

si tu te lauzi cu Iancu? hai ca esti penibil

violet_alex
violet_alex  •  10 Noiembrie 2010, 00:08

astia cu "bravo piti" aveti inteligenta barbugiului vostru preferat care ieri zicea ca nu vrea sa se "RIDICE" la nivelul intelectual al lui inacu :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează