FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Victor Pițurcă este noul manager al CS Universitatea Craiova! A semnat contractul și îl va înlocui pe Corneliu Papură

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 15:07

Fostul selecționer Victor Pițurcă (63 de ani) este noul manager al Craiovei. Mutarea a fost anunțată pe site-ul oficial al clubului.

„Victor Pițurcă alături de Știința. Ca manager al Universității Craiova, Victor Pițurcă va conduce echipa de pe banca tehnică și va coordona strategia clubului pentru cel puțin 3 ani”, se arată în anunțul clubului. 

De-a lungul carierei, Victor Pițurcă a pregătit Steaua, FC U Craiova, naționala U21, naționala mare a României și Al-Ittihad.

Ultimul mandat al lui Victor Pițurcă în Craiova s-a soldat cu un scandal de proporții. Doar cinci luni, între august 2010 și ianuarie 2011, a durat colaborarea dintre fostul selecționer și Adrian Mititelu, patronul formației din acel moment. Cei doi încă se judecă pe mai multe spețe.

Vezi și: 

EXCLUSIV Gigi Becali negociază transferul lui Adrian Rus de la Mol Vidi! Problemele anunțate de Contra i-au convins pe cei de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
robotucigas
robotucigas  •  23 August 2019, 11:07
Postat de xclx pe 22 August 2019, 15:59

Piturca cu proiect serios :)))))))))))))))))) Sigur ai maxim 12 ani si ai auzit pe undeva ca Piti Barbut poate face ceva cum trebuie:)))))))))))

***! Da de ce te deranjează faptul ca oameni joaca barbut? Nu are voie să facă ce vrea cu bani lui? Sau ii plătești tu din șomajul tău? ***, adică *** pe toți care spuneți asta. Aveți o invidie și o nesimțire, bai omul asta când a fost la club chiar a făcut treabă, chiar și la steaua. Dar a și fost lăsat sa facă asta, în ziua de azi nu prea ai loc de așa ziși profesioniști patroni. Și fac ei și mutările și echipa. *** sa vedem ce face apoi judecăm totul, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  22 August 2019, 21:22
Postat de circul_ghencea pe 22 August 2019, 16:09

Deci el s-a facut ca da 800.000 si a luat dezlegarile in alb fara sa dea nimic de fapt. Zgarcenia lui Pitzi e legendara.

Păi de unde a avut echipa bani din vara pana in februarie anul următor sa plateasca salarii etc? Si nu a fost vorba de 800 de mii ci de 1400000 .

rivaldinho
rivaldinho  •  22 August 2019, 21:17

Bun transferul, dar sa ii mai aduca si jucatori!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează