FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Nimeni nu se aștepta la asta! Victor Pițurcă sare în apărarea lui Gigi Becali: „Mi se pare normal să facă asta”

Victor Pițurcă și Gigi Becali au lucrat împreună la FCSB
Victor Pițurcă și Gigi Becali au lucrat împreună la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 17:04

Aflați în relații reci după ultimul mandat al lui Victor Pițurcă la FCSB, în 2010, și în tabere diferite în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, fostul selecționer și Gigi Becali s-au pus de acord într-o privință.

Victor Pițurcă a vorbit despre pandemia de coronavirus care a afectat și România, despre cum se poate schimba fotbalul din Liga 1 și spune că nu înțelege de ce FCSB, sau alt club din Liga 1, nu se poate antrena de acum dacă jucătorii nu au coronavirus și trebuie să aștepte până se încheie starea de urgență.

„Trebuie să existe asprime. S-a greşit că a intrat atâta lume din ţări care aveau multe cazuri de îmbolnăviri. E normal ca poliţia să facă aşa, dar trebuie să se ţină cont şi de condiţiile pe care le au anumite cluburi. Nu văd niciun inconvenient ca jucătorii să nu-şi poată desfăşura activitatea, dacă sunt testați. Dacă Gigi Becali poate să testeze jucătorii de la FCSB și sunt sănătoşi, de ce să nu aibă voie să facă antrenamente? Mi se pare normal”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.

„Noi nu vom scăpa uşor de acest virus, dar viaţa trebuie să continue. Dacă un jucător se îmbolnăveşte când se reia campionatul, se duce și se tratează. Dar nu trebuie întrerupt campionatul!” 
Victor Pițurcă

FCSB s-a antrenat o dată în grup

Pe 27 aprilie, în plină stare de urgență, jucătorii, staff-ul și antrenorii de la FCSB s-au reunit la baza de la Berceni pentru a se antrena. Oficialii echipei spun că s-a păstrat distanța între jucători, dar Poliția s-a autosesizat. (Detalii pe larg AICI)

FCSB a încălcat Ordonanțele militare și a pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB, interzisă în Ghencea! Florin Talpan: „Stadionul Steaua va fi folosit de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua București”

FCSB, cea mai subțire candidată: abia mai strânge 18 jucători! Concurentele CFR și Craiova au cu mult mai multe soluții

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează