FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Victor Pițurcă mută Craiova de pe „Ion Oblemenco”: „Nu se mai poate continua așa!” » Unde vor juca oltenii

Articol de - Publicat joi, 29 august 2019 15:39

CRAIOVA // La presiunile lui Victor Pițurcă, noul manager general al Craiovei, primarul Mihail Genoiu schimbă suprafața de joc de pe „Oblemenco”. În perioada lucrărilor, oltenii vor juca aproape sigur pe noul stadion al Pandurilor, arenă pe care o vor și inaugura.

A trebuit să vină Victor Pițurcă la Craiova pentru ca factorii de decizie să ia o măsură radicală în privința gazonului ca o arătură de pe „Ion Oblemenco”. Sursele Gazetei au dezvăluit că noul manager general al „leilor” a pus o asemenea presiune pe cei din Primărie încât edilul Mihail Genoiu n-a mai avut loc de întors. 

„Avem la ora aceasta în obiectiv şi studiem schimbarea gazonului de la stadion. Deci, am ajuns la concluzia, şi cu cei de la CNI, că nu se mai poate continua cu acest gazon şi va trebui să găsim o soluţie cu clubul de a face o pauză pentru a schimba suprafaţa de joc.  

Poate în perioada când se întrerupe campionatul. Primim deja informaţii de la administratorii marilor stadioane din lume despre ce gazon ar trebui să fie la arena din Craiova”, a afirmat Genoiu. 

Plătește Primăria 

Lucrarea costă undeva în jurul a 200.000 de euro, sumă care, potrivit primarului, va fi suportată integral de instituția pe care o conduce.  Iar totul va dura spre două luni. 
În perioada următoare, când campionatul se va întrerupe pentru a face loc meciurilor naționalei cu Spania și Malta, nu se va întâmpla însă nimic. Astfel că pe 15 septembrie, „leii” vor juca derby-ul cu FCSB, la debutul lui Piți pe bancă, tot pe actualul gazon. 

Mai aproape decât Turnu Severin 

După demararea lucrărilor, echipa va disputa meciurile de acasă la Târgu Jiu. Este ceva mai aproape de Craiova decât Turnu Severin, unde a evoluat până-n noiembrie 2017, când a fost gata noul „Oblemenco", și posedă un stadion modern, care se preconizează a fi inaugurat chiar cu ocazia unei partide a Universității. 

Victor Pițurcă mută Craiova de pe „Ion Oblemenco”: „Nu se mai poate continua așa!” » Unde vor juca oltenii

10 noiembrie 2017e data la care a fost inaugurat noul "Ion Oblemenco". Gazonul a fost execrabil de la bun început

„Firma care a pus gazonul nu știm cine este, n-am avut niciun fel de relație cu niciun subcontractant, deci n-o pot trage la răspundere. Firma respectivă a avut o relație contractuală cu CNI, noi am avut o relație strict cu CNI" 

"Garanția stadionului este la CNI. Vom schimba gazonul și ne vom îndrepta către cei care au garanția, ca s-o opereze. Altfel, avem și o altă variantă. Să vedem picioare rupte sau cine știe ce alte probleme pe aici" 

"Din toate informațiile pe care le-am cules, gazonul nu rezistă nicăieri mai mult de doi ani. Culegem informații să vedem și cât ar costa schimbarea lui” - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Vezi și: 

De ce l-a repatriat Victor Pițurcă pe Andrei Ivan, atacant care a eșuat în Europa + Cum va arăta noua echipă-tip a Craiovei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
lionforever
lionforever  •  30 August 2019, 11:43
Postat de gicab pe 29 August 2019, 16:45

Oricum n-au dat ei bani pe ele

*** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  30 August 2019, 06:21
Postat de Icu Lucian Florin pe 30 August 2019, 01:09

Bă ești ***? Poi gazonul trebuia schimbat de firma de l-a pus, firma de la Cluj care a luat o grămadă de bani pentru gazon. Trebuia schimbat cât era în garanție că de-aia se numește garanție, gazonul a fost câmp de cartofi de la început. Încă odată să-ți intre în cap firma de a pus gazonul pe bani mulți, nu primăria pe banii din taxele noastre.

firma de la Cluj nici n-ar trebui sa lucreze in bransa, era culmea sa-i puna tot pe ei, habarnisti absoluti, catastrofe

2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  30 August 2019, 01:09
Postat de univ_craiova1 pe 29 August 2019, 16:56

Și gazonul de pe național arena din banii cui e pus? Nu al populației? Din ce dracu vreți sa se facă dacă patronii din România sunt săraci?? Mergeți în liga 3 ca acolo nu va trebuie stadion și susțineți echipe de 2 lei... Drumuri nu sunt dar dacă se asfaltează de ce se asfaltează din banii noștri nu? Cam asa e și cu asta... Romanul e un mare circar și mămăligar asa cum toți ne considera! Și țin sa le dau dreptate, după moartea lui Ceaușescu ați furat toți cum ați putut și acum aaaa cum pe banii mei!! Pffff probleme la bibilica grav aveți!! Nu ați învățat nimic în școală făcută pe timpul lui ceașcă ați *** ***! Va bate rău realitatea!

Bă ești ***? Poi gazonul trebuia schimbat de firma de l-a pus, firma de la Cluj care a luat o grămadă de bani pentru gazon. Trebuia schimbat cât era în garanție că de-aia se numește garanție, gazonul a fost câmp de cartofi de la început. Încă odată să-ți intre în cap firma de a pus gazonul pe bani mulți, nu primăria pe banii din taxele noastre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close