FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă nu vede cu ochi buni viitorul lui Dică la FCSB: „E cu un picior în groapă”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 09:50 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 10:33

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, a vorbit despre situația lui Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB.

După victoria cu UTA din Liga 1, scor 2-1, Nicolae Dică a vrut să demisioneze de la FCSB, potrivit managerului Mihai Stoica. Gigi Becali nu i-a acceptat însă demisia și i-a trasat ca obiectiv câștigarea campionatului.

Dică îi face pe plac lui Gigi Becali! Schimbarea pregătită la FCSB
FCSB
Dică îi face pe plac lui Gigi Becali! Schimbarea pregătită la FCSB

Victor Pițurcă este însă sigur că dacă FCSB nu ar fi câștigat cu UTA, Gigi Becali l-ar fi dat afară pe Dică.

Victor Pițurcă: „Dică e cu un picior în groapă la FCSB”

„Dică are personalitate, eu îl ştiu. Lui nu i-a convenit ce s-a întâmplat prima dată la FCSB. Ştim cu toţii ce face Gigi Becali, că îi place să facă primul 11, schimbări şi aşa mai departe.

A plecat şi unde a mai fost angajat Dică? A fost cu Mirel la echipa naţională, dar sunt sigur că nu îi convenea această postură. A revenit la FCSB şi acum iar este cu un picior în groapă, să spunem aşa.

„Dacă nu câştiga ultimul meci, îl schimba Gigi. Asta e situaţia antrenorilor tineri”, a spus Victor Pițurcă la podcastul „Tare de Tot”

Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. - FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici. Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a terminat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat

- Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Concluziile lui Narcis Răducan după FCSB - UTA Arad 2-1: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB își recuperează doi jucători abia în 2023! Cum arată calculele roș-albaștrilor

Basarab Panduru crede că a depistat de ce a vrut Dică să demisioneze: „În minutul 55 cu UTA are loc acest moment controversat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
lulu
lulu  •  19 Octombrie 2022, 12:07

Dragi ziariști,în afara de Piturca,M.M.,Dragomir, chiar nu găsiți și oameni adevărați de fotbal care sa-si dea cu părerea?Prafuitii ăștia reprezintă liniile directoare pt.fotbalul romanesc?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează