FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Victor Pițurcă, prima reacție ca manager al Craiovei: „Obiectivul e unul singur” + Ce vrea de la Papură

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 17:19

Victor Pițurcă (63 de ani) este noul manager al Craiovei, iar fostul selecționer al naționalei a explicat de ce a ales să meargă în Bănie și care sunt obiectivele sale.

„Sincer, nu doream să revin în fotbalul românesc în acest moment. Poate peste câțiva ani. Îmi doream să rămân în țările din Golf, însă a fost acel proces cu fostul meu club care a durat foarte mult. Am preferat să stau o perioadă și timpul a trecut. Am avut oferte, atât din țară cât și din străinătate, însă nu pe placul meu. Acum când a venit oferta din partea Universității Craiova, am acceptat imediat deoarece mereu ambiția mea a fost de a face performanță cu Universitatea Craiova. Am acceptat să revin în fotbalul românesc doar pentru că a fost vorba de Universitatea Craiova”, a spus Victor Pițurcă, pentru pagina de Facebook a oltenilor. 

Vrea titlul cu Craiova

Acesta merge cu gânduri mari la Craiova, dorind să devină campion al României alături de gruparea alb-albastră.  

„Pentru mine obiectivul este unul singur: câștigarea campionatului și accederea în grupele Ligii Campionilor. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă pentru că, împreună cu conducerea clubului, am admis faptul că mai avem nevoie de 4 - 5 jucători valoroși, dar obiectivul meu acesta este: câștigarea campionatului pentru că suporterii Universității asta așteaptă de la echipă și implicit de la mine. Toată lumea știe foarte bine ce îmi doresc eu, așa că nu are rost să o mai repet. Acesta este obiectivul meu: câștigarea campionatului chiar din acest an. Va fi mai greu, însă eu cred că sunt șanse”, a spus Pițurcă. 

„Mă voi ocupa de tot ce înseamnă echipa de fotbal. Am discutat cu acționarii echipei, oameni foarte deschiși care își doresc, la fel de mult ca mine, ca lucrurile să mergă bine la echipă și să câștigăm campionatul. Din acest motiv au și apelat la serviciile mele”, a completat fostul selecționer.  

În ceea ce privește colaboratorii săi, Victor Pițurcă păstrează misterul: „Deocamdată nu vă pot spune care va fi staff-ul meu tehnic. Îl veți afla pe data de 1 septembrie, atunci când eu voi veni la echipă. În orice caz, îmi doresc ca actualul antrenor, Corneliu Papură, să rămână alături de mine la echipă și sper că va accepta lucrul acesta”.

Mesaj pentru suporteri

Victor Pițurcă a ținut să le transmită un mesaj și fanilor olteni, la care a făcut apel pentru următorul meci din campionat, cel cu Astra Giurgiu.

Craiova - Astra se joacă vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco” și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

„Îmi pare bine că vin la Craiova și că voi fi din nou împreună cu ei și sper ca împreună să reușim ceea ce ne dorim cu toții în Oltenia. Echipa are nevoie de suporteri și îmi doresc ca aceștia să vină mâine la partida cu Astra în număr foarte mare. Sunt trei puncte importante pentru noi și le putem obține doar cu suporterii alături”, a spus Victor Pițurcă. 

VEZI ȘI:

Victor Pițurcă este noul manager al CS Universitatea Craiova! A semnat contractul și îl va înlocui pe Corneliu Papură

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (27)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  23 August 2019, 18:50
Postat de risc_mix pe 23 August 2019, 11:58

Ba, tu cred ca esti zapacitualusache nu sachealuzapacitu. Ca esti prea prost . Probabil esti unul din asistati ai olgutei care primeste o ciorba inainte de meci sa poti urla pe stadion. Nu intelegi ce citesti. Si atunci, pot eu sa ma cobor la nivelul tau? Pot eu sa polemizez cu un ***? Ce sa fac acum, sa stau sa-ti explic ce-am zis eu si ce ai inteles tu? Zau, nu pot si nici n-am rabdare sa-i lamuresc pe prosti. Ramai acolo in ignoranta ta, in mocirla in care-ti place sa te scalzi.

Ce-i vrut, ma, tu sa spui... Tu nu vezi ca nu esti in stare sa ai un dialog fara sa jigneesti... Tipic unuia dintre apostolii lui ajica... Ai vrut si tu sa fii destept dar nu esti... Si apropos de asistatii olgutei se pare ca tu te bucuri la un pate si o punga de malai, sau ce s-o da... Stai calm ca daca-ti pun cardul meu in brate faci hernie... Vezi, asta este o gluma reusita... Back to school ajica...

risc_mix
risc_mix  •  23 August 2019, 11:58
Postat de sachealuzapacitu pe 22 August 2019, 22:42

Ma gogule, dupa mintea ta intr-un contract pune clauze o singura parte... tu crezi ca rotaru e la fel de *** si sarac precum ajica... ajica asta al vostru care a distrus fotbalul in craiova... vad ca esti mare sustinator al fc echipameasiafamilieimele srl... P.S. Nu te mai obosi sa ma faci clonat pt ca nici pe csu nu o consider STIINTA... *** pe ajica, groparul STIINTEI... mi-e sila de voi... respect ultras craiova 2004...

Ba, tu cred ca esti zapacitualusache nu sachealuzapacitu. Ca esti prea prost . Probabil esti unul din asistati ai olgutei care primeste o ciorba inainte de meci sa poti urla pe stadion. Nu intelegi ce citesti. Si atunci, pot eu sa ma cobor la nivelul tau? Pot eu sa polemizez cu un ***? Ce sa fac acum, sa stau sa-ti explic ce-am zis eu si ce ai inteles tu? Zau, nu pot si nici n-am rabdare sa-i lamuresc pe prosti. Ramai acolo in ignoranta ta, in mocirla in care-ti place sa te scalzi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  23 August 2019, 04:57
Postat de flipkens pe 22 August 2019, 18:32

Succes Piturca! CFR Cluj, Viitorul Constanta si U Craiova se bat la titlu anul asta. E bine pt Liga 1. Competitia a devenit interesanta.

Cred ca nu gândești clar! Fcsb își va reveni foarte repede și în câteva meciuri poate fi peste Craiova. Stai liniștit ca mai este și astra, și multe pot pune probleme. Parcă Craiova bate în continu, sa nu uitam ca de 5 sau 7 meciuri nu bate nimic. Asta este realitatea, da Piți aduce jucători se poate sa facă ceva, asa sunt morți ca cei de la fcsb. Din păcate mulți s-au saturat sa joace doar la Craiova, și ar trebui sa ii lase sa plece. Asa este și la steaua, cum ridica unul capul este transferat la Barcelona, apoi săracul este mort ca jucător.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează