FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Victor Ponta, răspuns dur pentru Mititelu după acuzațiile lansate la GSP Live: „Îi e frică de închisoare, crede că scapă dacă-l pupă în fund pe Iohannis”

Victor Ponta // foto: Facebook
Victor Ponta // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 22:06 / Actualizat joi, 11 august 2022 10:32

Victor Ponta (49 de ani), premier al României între 2012 și 2015, i-a răspuns lui Adrian Mititelu (54), patronul de la FCU Craiova, care a lansat astăzi, la GSP Live, mai multe acuzații în direcția sa. 

Mititelu consideră că Ponta a avut un cuvânt greu de spus în problemele pe care le-a întâmpinat începând cu 2011, când echipa i-a fost dezafiliată, și că Ponta a fost decisiv în crearea actualei Universitatea Craiova, echipă înscrisă direct în Liga 2.

Ca atare, patronul de la FCU a considerat deznodământul alegerilor prezidențiale din 2014, alegerea lui Klaus Iohannis în detrimentul lui Victor Ponta, „șansa vieții mele”: 

„Dacă rămânea Victor Ponta, la ora asta nu cred că mai auzeați de mine. Ponta a dat liber la toate nenorocirile la adresa mea. El i-a cerut Olguței Vasilescu să mă abandoneze și să accepte noul proiect. Vă spun în premieră. Sunt 99% sigur de asta!”

Dan Petrescu l-a sunat de urgență pe Nelu Varga: „M-am supărat foarte, foarte rău”
CFR CLUJ
Dan Petrescu l-a sunat de urgență pe Nelu Varga: „M-am supărat foarte, foarte rău”

Victor Ponta: „Mititelu crede că va scăpa de închisoare dacă îi pupă în fund pe Iohannis”

Acuzațiile lui Mititelu nu au rămas fără răspuns din partea lui Ponta, care a folosit un limbaj vulgar. 

Ponta sugerează că Mititelu s-ar teme să nu revină în spatele gratiilor, acolo unde a stat între noiembrie 2020 și iulie 2022, după ce fusese condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB.

„Nu-l cunosc pe acest domn Adrian Mititelu și nici nu-mi doresc acest lucru! Nu l-am întâlnit în viața mea! Prin urmare, nu pot să-l vorbesc nici de bine, nici de rău. Dacă îl pupă în fund pe Iohannis, el crede că va scăpa de închisoare. Nu-l ajută cu nimic! 

Să nu uite Adrian Mititelu că pe vremea lui Iohannis a fost închis. Îi urez domnului Adrian Mititelu să rămână liber și să nu mai ajungă după gratii. Probabil că îi este frică de închisoare și de aceea a făcut aceste declarații. 

După cum bine știți, eu sunt un mare iubitor de sport, iar stadionul din Craiova a fost construit după un proiect aprobat de mine”, a afirmat Ponta pentru ProSport

Ponta, în 2014: ”Mititelu a distrus echipa de fotbal”

În 2014, la un miting electoral al PSD organizat la Craiova, Victor Ponta l-a comparat pe Adrian Mititelu cu fostul premier Emil Boc. Ponta a spus: ”Știu un singur lucru: că România a fost nenorocită de Băsescu și de Mititelu. Știți care Mititelu, nu? Ați avut și dumneavoastră aici un Mititelu, care a distrus echipa de fotbal, a avut și România un Mititelu prim-ministru. Aș vrea să se ducă amândoi acolo unde le e locul”.

VIDEO » Adrian Mititelu l-a atacat la GSP Live pe Victor Ponta: „El i-a cerut Olguței Vasilescu să mă abandoneze!”

Mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu fuge de „jandarm”: „Să nu mă caute prin tribune că o fac degeaba!” » Riscă să fie amendat cu 10.000 €!

Porumboiu, război cu FRF, CCA și LPF! „Vassaras e un idiot! Chiar îl rog să mă dea în judecată” + „Să-i pună cătușe și să-l lege la ochi pe Dan Petrescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
alex0220
alex0220  •  11 August 2022, 14:16

I-a verificat cineva declariatia lu Ponta sa nu fie plagiat?

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  11 August 2022, 11:42

Ia sa vedem daca Tonta mai este asa guraliv cind vine vorba de cazul Panait din 2002 sau de afacerea MegaPower din anii 90.

george.br
george.br  •  11 August 2022, 09:21
Postat de legio.sud pe 11 August 2022, 08:46

L-a găsit mititelu de client pe victoras , a văzut ca ceilalți clienți nu-i răspund dar ceilalți lucrează in culise și cum mititelu este naiv o sa fie “ aruncat in decor “ curând …

Sariti degraba sa va aparati parintele spiritual!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează