FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASTRA 1-3

VIDEO 6, vine Budescu! Astra defilează în campionat: decarul giurgiuvenilor a fost magistral și cu Chiajna

Aseară, Budescu a făcut ce-a vrut cu adversarii săi // FOTO Alex Nicodim
Aseară, Budescu a făcut ce-a vrut cu adversarii săi // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Astra a ajuns la şase victorii consecutive în campionat, ajutată de o nouă performanţă senzaţională a decarului. Acesta a marcat un gol şi a dat două assisturi.

Şumudică a fost super-relaxat înainte de startul partidei. A glumit cu omologul Dan Alexa, părea să nu-l intereseze prea mult punctele. Bine, Marius a avut mereu zâmbetul acela şiret, de genul "stai să vezi ce-ţi fac".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Alexa a văzut negru încă din minutul 8: Budescu a bătut perfect o lovitură liberă din dreapta, Fabricio a avut o execuţie acrobatică, gol din săritură: 0-1!

Ilfovenii au repus de la mijloc, centrare lungă pe Serediuc, mingea a ajuns la Morais, care a pasat slab, cu capul, către Fabricio. Ca de obicei, pe faza defensivă, brazilianul a dormit şi uite aşa mingea a ajuns la destinatarul iniţial, Serediuc, care a egalat nesperat cu un lob peste Lung: 1-1!

Peste zece minute, Raul Costin a trimis o "rachetă" direct în transversală de era să-i mute poarta lui Lung vreo trei metri mai în spate, insuficient însă pentru a-şi pune echipa în avantaj.

La pauză, Șumi a mutat cu Daniel Florea în locul lui Lovin şi, trei minute mai târziu, atacantul a confirmat încă o dată că-i rezerva perfectă pentru o formație de top din România.

Genul care nu are pretenţii la titularizare, dar când e băgat, dă gol. Asta a făcut şi acum! Servit de omniprezentul Budescu, Daniel a driblat două jaloane ilfovene şi a şutat simplu pentru 1-2.

Coautor la celelalte două goluri primite, Dobrosavlevici nu a putut să facă un stop simplu la o pasă a unui coleg, luftând penibil. Mingea a ajuns la "killerul" Budescu (72), care a majorat scorul ca-n curtea şcolii: 1-3!

Astra a bifat astfel şase victorii consecutive în Liga 1, este în mare calificată în play-off, iar Şumudică se gândeşte la un nou titlu.

"Dacă iau din nou titlul, vă jur că nu mai antrenez un an de zile. Iau pauză!"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"M-am revăzut cu oameni cu care am colaborat bine, dar îmi pare rău de ce se întâmplă cu cel care a făcut totul posibil aici, e vorba despre primarul Minea. Au intrat mascaţii peste el, o să ajungem să nu mai facem sport, să fim toţi burtoşi ca mine"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Astra ne-a bătut la maturitate şi la plusul de valoare, dar sunt mulţumit de prima repriză"
Dan Alexa, antrenor Chiajna

chiajna astra 1 3

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează