FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - POLI IAȘI 2-0

VIDEO Allegro Mulțescu » CS U Craiova jucat superofensiv împotriva Iașiului și a câștigat fără emoții, 2-0

Articol de - Publicat marti, 16 august 2016 00:00

Cine mai spune că antrenorii români nu au curaj să se uite la Mulțescu!

A alcătuit o echipă ultraofensivă: Rambe, Ivan, Nuno Rocha și Măzărache, toți jucători care pot evolua chiar și pe postul de vârf împins, au fost titulari. Unde mai pui că și Băluță este ultraofensiv. Poate că aceasta este singura variantă de a penetra o defensivă de fier a moldovenilor în meciurile din deplasare.

Click aici pentru VIDEO!

Planul a funcționat în mare măsură, ocazii au fost, însă, ironic, golul nu a venit de la atacanți. Kay s-a înălțat în careu la o centrare perfectă a lui Zlatinski, din corner, și a făcut 1-0.

Meciul n-a fost unul memorabil. Însă câteva lucruri sunt de notat: Vătăjelu își face o obișnuință din a evolua foarte bine, Zlatinski se transformă, treptat, treptat, în unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din Liga 1, iar Nuno Rocha e inconstant. Atacantul are momente în care te întrebi ce caută în Liga 1, în sensul bun, și momente pe care nu ți le poți explica. Spre exemplu, penalty-ul ratat în minutul 73, când a tras fix pe centrul porții, după un joc de glezne în stilul Simone Zaza.

Ivan a închis tabela după un nou meci bun. Craiova joacă bine și s-a instalat, tiptil, în vârful clasamentului. Este anul Craiovei?

"Am reușit să ne surprindem adversarii și să îi învingem. I-am presat toată prima repriză, nu știu dacă au ajuns la noi la poartă"
Alexandru Băluță, mijlocaș CS U Craiova

"Ne-am revenit! Suntem puși la punct în teren, jucăm foarte frumos. Îmi place foarte mult acest stil ofensiv al lui Gheorghe Mulțescu"
Andrei Ivan, atacant CS U Craiova

"De patru meciuri echipa joacă foarte bine. Nu ne mulțumește că plecăm din fața suporterilor noștri, dar măcar vom avea parte de un gazon bun la Severin"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CS U Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
deuxex
deuxex  •  18 August 2016, 00:44
Postat de deuxex pe 18 August 2016, 00:44

Hai sa nu ne imbatam cu apa rece... mai e mult pana departe. O concluzie poate fi trasa numai dupa meciurile cu echipele b

... bucurestene.

deuxex
deuxex  •  18 August 2016, 00:44

Hai sa nu ne imbatam cu apa rece... mai e mult pana departe. O concluzie poate fi trasa numai dupa meciurile cu echipele b

valu4ever
valu4ever  •  16 August 2016, 16:05

se oftica gsp-eii,mititeii!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează