FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA 1-0

VIDEO Asul de treflă » Astra a câştigat prin golul lui Takayuki, însă cel mai bun om cu ASA a fost altul

Niculae s-a străduit enorm aseară, însă n-a izbutit să marcheze // FOTO sportpictures.eu
Niculae s-a străduit enorm aseară, însă n-a izbutit să marcheze // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2017 00:00

Campioana a câştigat prin golul lui Takayuki, dar cel mai bun om de pe teren a fost Budescu.

Marius Şumudică a renunţat aseară la sistemul pe care l-a preferat în prima parte a sezonului, cu trei stoperi, preferând acum un modul cu patru oameni pe linia de fund. Chiar şi aşa şi cu marea absenţă a lui Alibec transferat la Steaua, Astra nu şi-a pierdut din apetitul ofensiv şi a presat din prima.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ioniţă, tot mai bun

De notat este şi evoluţia lui Alexandru Ioniţă! Fiind impus în primul "11" de regula U21, Alex pare să-şi fi găsit un ritm bun şi are momente când pasează de îl confunzi cu Budescu dacă nu eşti atent. Lăudabil, Alex apare la finalizare, dar participă şi la faza defensivă.

Şumi, impasibil

Pe margine, Şumudică a stat tot meciul prăvălit în scaunul său, cu o faţă acră. N-are cum să zâmbească! Conducătorii cer în continuare la comisii ca propriul lor antrenor să fie amendat pentru nişte declaraţii incomode. În aceleaşi declaraţii, oficialii campioanei spun că Şumi a adus cele mai mari performanţe din istoria clubului. Cele mai mari performanţe, amendate, ce paradox!

Dirijorul

Cu toate că ar putea să preia porecla de "Bizonul" la ce proporţii a luat, Budescu a rămas acelaşi fotbalist mereu cu o clasă peste adversari, toate fazele importante ale gazdelor plecând practic din gheata lui. Aşa s-a întâmplat şi la reuşita lui Takayuki din minutul 28, când fundașii adverși au părut simple jaloane.

Ce a declarat Șumudică după meci

  • "Budescu e Messi pentru campionatul nostru!"
  • "Nu vreau să greşesc cu nimic, suflu şi în iaurt, stau pe bancă liniştit. Echipa şi-a creat ocazii şi fără Şumudică coleric, nu e nicio problemă"
  • "E penibil să tot fiu citat, să fiu chemat la totul felul de comisii. Dacă ei consideră că sunt singurul care merită să nu fie plătit de la club, nu e nicio problemă. Mă voi adresa pe căile legale în fiecare lună pentru a-mi recupera banii pentru care am albit"
  • "Îmi doresc să bată CFR pe Steaua şi Dinamo să bată pe Viitorul"

"Nu am ajuns la Karabukspor pentru că nu au fost trimise nişte foi în Turcia. Asta e, merg înainte şi îmi fac treaba la Astra"
Cristian Săpunaru, fundaş Astra

astra asa 1 0

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  04 Februarie 2017, 11:10

Să câştigi cu 1-0 chinuit, acasă, cu ultima clasată, e de rău. Numa *** vede Messi pe teren !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează