FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Aventura lui Adrian Cristea la FCSB: „MM Stoica nu m-a vrut, îi băga tot felul de idei în cap lui Gigi Becali”

Adrian Cristea în tricoul celor de la FCSB
Adrian Cristea în tricoul celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 10:49

Adrian Cristea, 35 de ani, a jucat pentru FCSB în 2013 și povestește cum Mihai Stoica și alți oameni din staff-ul roș-albaștrilor îl influențau negativ pe Gigi Becali, aflat atunci în închisoare.


„Am vorbit o dată sau de două ori cu domnul Becali la telefon. Mi-a spus la momentul respecitvă că mă vrea la Steaua, că-i place de mine și că m-a vrut de mult timp. A fost o experiență bună la Steaua. Cred că orice jucător e tentat să meargă la Steaua.

Gigi e influențat foarte mult de cei de pe lângă el. Nu sunt mulți. Un club ca Steaua are prea puțini oameni care să conducă. Nu eram dorit de cei de pe lângă Gigi. De Mihai Stoica, de toți cei de pe acolo. Mie personal nu mi se spunea nimic, dar vă dați seama ce-i băgau în cap lui Gigi Becali!

Față-n față nu mi-a reproșat nimeni nimic. Eu m-am înțeles foarte bine cu Reghecampf atunci. După 6 luni în care i s-au băgat tot felul de chestii în cap, Gigi a spus gata! Reghe nu putea să-și sacrifice relația cu Gigi pentru un jucător. Mi-a plăcut cum antrena Reghecampf”,  a declarat Adrian Cristea la GSP LIVE.

Conflict cu Emil Săndoi la Chiajna

Adrian Cristea a vorbit și despre Concordia Chiajna, echipă pentru care a jucat în perioada 2014-2017: „La Chiajna e un paradox. Au tot ce le trebuie pentru a face cât de cât performanță, dar nu fac. Nu știu care e problema acolo. Văd că an de an se bate la retrogradare. Când am ajuns la Chiajna am ajutat la evitarea retrogradării, apoi am prelungit contractul, gândindu-mă că pot realiza mai mult. Mi-am și pus în contract primă de Cupa României, primă de calificare în play-off sau în cupele europene.

Șumudică era antrenor atunci. N-am avut nimic de împărțit cu el, poate nu ne-am înțeles noi. Sunt un tip mai introvertit, mai rece, nu sunt cu «mister» în sus, «mister» în jos. N-am periat niciun antrenor în viața mea. Probabil de-asta au crezut antrenorii că am ceva cu ei. Cu domnul Săndoi n-am avut o relație foarte bună. Probabil antrenorii care vin la Chiajna tratează echipa ca una de la sat.

Săndoi m-a luat la o discuție, că nu jucam. Mi-a spus că n-are cum să mă bage să joc că nu pot alerga 12 km. Mi-a zis că dacă-i garantez că dau 3 goluri pe meci, mă bagă. Trebuia să-i spun că dau, poate așa jucam și eu”.

Vezi și:

VIDEO Cum a ratat Adrian Cristea transferul carierei din cauza lui Ionel Dănciulescu: „Vorbea mai mult soția decât el! Credea că îi iau pâinea de la gură”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Aprilie 2019, 15:13

O fi MM cam *** si uneori nepriceput la transferuri, dar pe asta la ghicit din prima !! Un fotbalist ratat, plin de aere de mare vedeta !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  04 Aprilie 2019, 14:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  04 Aprilie 2019, 14:26

Da Cristea... sigur ca da... antrenorii aveau ceva cu tine pentru ca nu le ziceai tu cu "mister". N-are nicio legatura cu faptul ca esti cel mai indolent jucator pe care l-a avut Dinamo (si Steaua).

Vezi toate comentariile (8)
Comentează