FOTBAL  »  Superliga  »  ȘTIINȚA

VIDEO Balaci, Negrilă și Ungureanu, scandări vulgare într-un video dat pe net: "Am fost în «B», suntem în «A», să dăm la m**e lui Steaua, și lui Dinamo, și lui Rapid, că-i desființat, a murit"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 15:25

Mai mulți dintre foștii mari jucători ai Universității Craiova din anii '80 s-au întâlinit recent și au petrecut.

Printre foștii jucători se numără nume importante din istoria fotbalului oltean și românesc, precum Ilie Balaci, Nae Ungureanu sau Nicolae Negrilă. După ce au fredonat imnul Universității Craiova și mai multe cântece ale galeriei, foștii fotbaliști au scandat trivialități legate de rivalele Dinamo, Steaua și Rapid, iar filmulețul a fost postat pe contul de facebook al lui Sandu Cristi.

"Ale, ale, aleo, toți oltenii strigă m**e Dinamo. Am fost în «B», suntem în «A», să dăm la m**e lui Steaua, și lui Dinamo, și lui Rapid, că-i desființat, a murit", sunt unele dintre versurile cântate de foștii fotbaliști.

"Cine nu sare e javră împuțită" și "Suntem cei mai buni printre români, suntem olteni și întotdeaua vom striga, m**e Steaua", au fost alte refrene vulgare cântate la petrecere. 

Ilie Balaci a evoluat la Dinamo în perioada 1985 - 1987. 

S-au întâlnit pentru o comemorare!

Petrecerea a avut loc în comuna Gighera, din județul Dolj. Sandu Cristi, pe contul căruia a apărut filmarea, a explicat contextul în care s-au întâlnit foștii jucători. "A început petrecerea la Gighera, dar înainte de asta am ținut un moment de reculegere în memoria prietenului nostru drag care ne lipsește foarte mult. Suntem siguri că ne vegheaza din Ceruri! Nu te vom uita niciodată, nea Nae! (n.r. Nicolae Tilohoi, decedat pe 25 martie 2018) Craiova Maxima este din nou împreună și îl sărbătorește pe Negoro! La Mulți Ani!"

1

O scenă asemănătoare i-a avut în prim plan pe foștii jucători ai lui Dinamo, care au înjurat Steaua la o petrecere. (Vezi AICI video)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (151)
ren999
ren999  •  27 Iulie 2018, 20:55

respect etern!

suporterucv
suporterucv  •  26 Iulie 2018, 03:48

Stire de ”doi bani” !!! Vaaai ce spectaculos ca niste pensionari (fosti mari sportivi e adevarat), la un chefulet, canta si ei ceva din tineretea lor sportiva !!!

suporterucv
suporterucv  •  26 Iulie 2018, 03:40
Postat de trianon19 pe 24 Iulie 2018, 16:16

oltenia are totusi un specific nefast in aceasta privinta; n-am vazut nicaieri in viata mea o asemenea densitate de oameni saraci in duh precum acolo

Trianoane, sa stii ca prostia in tara asta e la fel de multa peste tot...inclusiv de unde te tragi tu cu neamul tau. Gata te-ai gasit acum tu „desteptul” pamantului din Romania, dupa vorbele unor cheflii, sa imparti inteligenta in tara asta !!

Vezi toate comentariile (151)
Comentează