FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

VIDEO Becali a apreciat gestul lui Gnohere după golul cu Chiajna: "E un lucru frumos ce a făcut. Noi am fost tot timpul lângă el"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 22:49

Gigi Becali a apreciat gestul făcut de Harlem Gnohere după golul marcat în victoria celor de la FCSB contra Concordiei Chiajna, scor 2-1, când francezul s-a dus și l-a îmbrățișat pe Alibec (Vezi AICI VIDEO cu faza!).

"Cei de la Chiajna nici măcar n-au văzut mingea. E diferenţă mare de valoare.

Lui Alibec nu-i iese nimic. Dumnezeu nu ajută când ai un ego mare, când eşti numai pentru tine. A crezut prea mult în forţele lui. A zis «Eu sunt tare », dar I-a arătat că nu poate aşa.

E un lucru frumos ce a făcut Gnohere. Noi am fost tot timpul lângă Alibec. E dragoste între jucători şi mai ales dragoste din partea galeriei. El simte nişte lucruri, numai să nu uite experienţa de acum. A avut mingea de două-trei ori şi nu i-a ieşit nimic. Gnohere nu este al nostru? De ce să fie scos? Credeți că Steaua stă vreodată într-un jucător? Niciodată n-am făcut pentru un jucător ce am făcut pentru Alibec. Steaua nu stă nici în 10 milioane, nici în Alibec", a spus Becali.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  06 Noiembrie 2017, 08:53

aroganta,nesimtirea si prostia fac fcsb o adunatura de desconsiderat........

ionutstv
ionutstv  •  06 Noiembrie 2017, 08:31

Sa nu uitam sa-i multumim lui Negoita ca l-a pus pe picioare si ni l-a dat ieftin.

zizu
zizu  •  06 Noiembrie 2017, 07:01

intre lauda si a l da gratis saptamana viitoare e distanta foarte scurta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează