FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 1-1

VIDEO Boban de Macedonia » Pandurii şi Viitorul au produs un meci bun, dar au terminat egal şi rămîn fără succes în actualul campionat

Articol de - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 22:37

Nikolov a marcat un gol fabulos, de la aproape 40 de metri, prenumele său aducînd aminte de marele star al Milanului şi al "naţionalei" Croaţiei din anii '90


Hagi versus Grigoraş. Acesta era afişul confruntării de la Tîrgu Jiu. Reclamă pe măsură, însă nu şi calitate în jocul celor două formaţii. Meciul a început lin, fără nerv şi fără ocazii. Pînă în minutul 37, cînd Boban Nikolov a marcat un gol pe care ar fi invidios şi Hagi fotbalistul.

Click aici pentru VIDEO!

Fotbalistul macedonean de 21 de ani a preluat undeva la 37-38 de metri de poarta adversă şi a şutat direct în vinclu, Stanca fiind făcut KO. Un gol care se vede cel mult o dată, maximum de două ori într-un campionat întreg.

Din acest moment, a început să se joace şi fotbal. Mai ales după pauză, atunci cînd "mîna" lui Grigoraş chiar s-a văzut în prestaţia gorjenilor. Răduţ a avut o ocazie monumentală (56), imitat de Nistor peste alte 7 minute. Chiar dacă a jucat prost, Viitorul putea închide meciul cu un sfert de oră înainte de final, însă bara s-a opus la şutul lui Năstăsie.

Finalul a fost dramatic, cu un Nicoară dezlănţuit pe banda stîngă, unde i-a scos sufletul puştiului Cristi Manea. La una dintre ultimele faze, Nicoară a pus o centrare perfectă în careu, de unde nou intratul Mihai Roman II a avut o finalizare de Premier League, cu latul, în plin fuleu, punînd practic balonul cu mîna în plasă. 1-1 final. Rezultat mult mai aproape de adevăr faţă de ceea ce s-a jucat, dar chiar şi aşa, ambele echipe rămîn fără victorie după primele 5 etape.


"Îi mulţumesc domnului Hagi că m-a băgat titular"
Primul jucător al Viitorului care recunoaşte public că Hagi e cel care alcătuieşte primul "11"

- Boban, explică-ne un pic cum de ai marcat acel gol incredibil?
- Cum am dat golul?! Nici nu ştiu, am recuperat o minge, l-am văzut pe portarul Stanca ieşit şi am dat la poartă. Mi-a ieşit.

- Cui îl dedici?
- Vreau să-i mulţumesc public domnului Hagi fiindcă a avut încredere în mine şi m-a băgat din primul minut.

- Pînă la urmă, n-aţi cîştigat, de ce?
- Sîntem o echipă foarte tînără, fără experienţă, dar de la meci la meci creştem şi cred că o să ne fie bine pe viitor.

- Urmează meciul cu Steaua, aveţi vreo şansă?
- Jucăm cu campioana României, însă de ce crezi că n-am putea să o batem?! Nu plecăm niciodată de la ideea că nu putem cîştiga, indiferent cu cine jucăm.


378 de minute consecutive fără gol marcat a bifat Pandurii, pînă la golul de aseară reuşit de Mihai Roman II. Precedenta reuşită a fost cea a elveţianului Shalaj, în prima etapă, tot la un egal, 1-1 la Craiova

631261-caseta-viitorul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează