FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOŞANI 0-0

VIDEO "Cîinii" nu mai sperie pe nimeni » Dinamo a strîns 277 de minute fără gol marcat în Liga 1: 0-0 cu Botoşani

Abrambureală totală pe teren: Hadnagy prelungeşte către nimeni, Bilinski sare aiurea, Sergio Rodrigues şi Grozav sînt absenţi // Foto: Alex Nicodim
Abrambureală totală pe teren: Hadnagy prelungeşte către nimeni, Bilinski sare aiurea, Sergio Rodrigues şi Grozav sînt absenţi // Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2015 00:00

"Cîinii" rămîn fără victorie în ultimele 3 runde, botoşănenii în 2015. Ocazii au fost, însă venite din greşeală ori ratate cu seninătate.

Cel mai probabil, schimbul de fanioane s-a făcut, aseară, cu versuri de leagăn ataşate. Şanse de gol au fost, "capul" lui Codoban a trecut puţin pe lîngă (15), apoi Alexe a fost la o "ciupitură" de 1-0 (29). Însă ritmul de esenţă moale a fost pîlnie pentru plictis!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Picăturile au dat pe-afară doar în minutul 33, maximul unei reprize greu de însufleţit. A fost însă Bilinski 0, Curileac 3. Mai întîi, polonezul a lovit bara cu o lovitură de cap. Apoi, din doar cîţiva metri, nu l-a putut învinge, de două ori, pe eroicul portar botoşănean.

Ping-pong fără sens

Unde mai pui că, în repriza a doua, prima ocazie mare a ieşit după un assist involuntar al lui Alexandru Tudor! O minge care l-a lovit pe arbitrul bucureştean a ajuns periculos în careu, însă totul s-a stins.

Apoi, într-un domino hilar, o disperare a ambelor echipe aflate în eclipsă, Batin a preferat să paseze în centrul careului, direct în braţele unui Marc ieşit hazardat, dar norocos, în loc să finalizeze în poarta goală.

Un haos ce nu poate fi numit viu, încheiat cu un scor pe măsură, 0-0. Şi încă un semn de întrebare în dreptul unor echipe în derivă.

"Pe teren, morţi!"

Galeria lui Dinamo a taxat dur forma jenantă a "cîinilor". Peluza "Cătălin Hîldan" a afişat un banner usturător: "Mediocritatea e cuvîntul ce vă caracterizează pe toţi / În declaraţii sînteţi vii, pe teren, morţi!". În dese rînduri, fanii gazdelor i-au cerut demisia lui Flavius Stoican.

"Astăzi chiar nu am avut noroc. În mod normal, dădeam gol la ocazia aceea, însă mi-a lipsit şansa. Şi n-a fost singura oportunitate" (Kamil Bilinski, atacant Dinamo)

"Sînt nemulţumit de rezultat, fiindcă am fi putut încerca mai mult. Se simte o oarecare stare de neîncredere din cauza lipsei golurilor. Am sperat mult că ne vom reveni" (Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani)

"La Dinamo trebuie răbdare. Şi o echipă. Aici nu mă refer doar la fotbalişti, ci şi la oamenii de pe lîngă cei ce intră în teren" (Ionuţ Lupescu, fost jucător Dinamo)

dinamo botosani 0 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează