FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO 0-5

VIDEO Ciobotariu e încîntat: "Am demonstrat că sîntem Dinamo"

Liviu Ciobotariu e mulţumit de jocul echipei sale cu Ceahlăul
Liviu Ciobotariu e mulţumit de jocul echipei sale cu Ceahlăul

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 22:43

Dinamo a învins spectaculos la Piatra Neamţ şi s-a distanţat la 10 puncte de rivala Steaua. Liviu Ciobotariu este mulţumit de jocul elevilor săi spune că nu-l interesează dacă Steaua poate sau nu să se ţine după "cîini"

"Am avut momente bune în joc, felicit jucătorii pentru cum s-au comportat. Am avut cîteva ezitări în prima repriză care ne puteau costa.

Am demonstrat că sîntem Dinamo, echipa de pe primul loc, că jucăm un fotbal spectaculos, cu multe goluri. Mai avem şi de corectat în jocul nostru.

Nu jucăm cu gîndul la Steaua, ne concentrăm pe jocul nostru. Vreau să-l felicit pe Dănciulescu pentru golul 200. El cu Niculae sînt cuplul cel mai bun din campionat, de departe"., a declarat Ciobotariu la Premium Liga, pe GSP TV.

Dinamo a învins Ceahlăul la scor, 5-0. Vezi aici faze video din meci şi o galerie foto

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
sandy1965
sandy1965  •  18 Octombrie 2011, 17:24
Postat de injunghiatu pe 17 Octombrie 2011, 23:41

cred k din respect pt toti romanii, avand in vedere toate mizeriile pe care le-a facut acest club de-a lungul anilor, si cu atat mai mult dovezile scoase la iveala recent, ar trebui k toate ziarele de sport sa nu mai pomeneasca nimik de Dinamo si de performantele ei interne..ar trebui mentionate doar reusitele externe..stiti voi care..

tinere nu uita ca DINAMO SI STEAUA dea lungul timpului a insemnat ceva in europa da-mi tu alte ex. in afara RAPIDULUI care a facut si ei ceva doar intr-un singur an .

sandy1965
sandy1965  •  18 Octombrie 2011, 17:20

trebuie sa recunoasteti ca dinamo are un joc placut chiar si la vaslui a jucat bine doar ca mingea nu a intrat in plasa totodata nu uitati de min. 2. bine ar fi ca ech. mari sa nu-le acorde sanse si uite asa chiar si cu egaluri impotriva lor putem sa ramanem pe acest loc 1 pana la sfarsitul turului , dupa care cu 3 jucatori buni [chipciu, erik ] si un fundas stanga castigam campionatul la pas.

blu25
blu25  •  18 Octombrie 2011, 00:47

RAPID SI C.F.R. SUNT FAVORITELE LA TITLU !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează