FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-0

VIDEO Clasă internaţională » Astra s-a impus cu CFR Cluj, scor 1-0, şi îşi consolidează locul 2 în clasament

Marian Cristescu (felicitat de Paul Papp) a marcat șase goluri în acest campionat
Marian Cristescu (felicitat de Paul Papp) a marcat șase goluri în acest campionat

Articol de - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 aprilie 2014 15:38

Francezul Yoda a realizat faza golului şi a făcut diferenţa într-o partidă marcată şi de cartonaşele roşii pe care le-au încasat Papp şi Cadu.

Echipele din Liga 1 joacă rar la prînz şi cînd meciurile sînt programate la lumina zilei, agresivitatea o ia razna! E o explicaţie posibilă pentru atitudinea din meciul Astra-CFR.

Marian Cristescu a marcat pentru echipa lui Florin Marin, care şi-a confirmat poziţia a doua din clasament. Dar golul lui Cristescu, urmare a unei acţiuni a francezului Yoda, a fost o raritate la Giurgiu, probabil singura fază de fotbal adevărat. În rest, faulturi care mai de care mai dure.

Eliminare pentru Astra după un fault criminal
Paul Papp a fost eliminat după o intervenţie "criminală" asupra lui Giorgi Chanturia, atît de urîtă că a părut să-l urască teribil pe gruzinul împotriva căruia nu mai jucase niciodată în carieră! Extrema de la CFR a trebuit înlocuită din cauza intrării lui Papp, o "talpă" cu crampoanele fixate în gamba adversarului. Cadu a egalat scorul la "roşii".

A fost al treilea cartonaş roşu pentru Papp în 84 de meciuri jucate în Liga 1 la Vaslui şi la Astra. Colegul lui, Laban, are trei "roşii" doar în acest sezon şi a fost avertizat ieri pentru proteste chiar la faza eliminării lui Papp.

Apărătorul Astrei fusese eliminat pentru o lovitură "horror", portughezul de la CFR a încasat un "roşu" pentru o piedică penibilă, de curtea şcolii, cu care l-a trîntit pe Yazalde.

Cadu, simbolul succesului clujean, actor important în cele trei titluri aduse în Gruia, a părăsit terenul înjurînd pe toată lumea, pe arbitru şi pe cei aflaţi pe banca Astrei. O dovadă că el exprimă în continuare starea echipei sale, cu frustrare, nervi şi neputinţă.

Chanturia încheie sezonul la CFR
Chanturia a primit şi o veste proastă după acest meci, avînd şanse mici să mai evolueze în acest sezon. Intrarea lui Paul Papp i-ar putea încheia sezonul fotbalistului, urmînd să lipsească aproximativ două luni de pe gazon.

Ar fi chiar ultimul meci al lui Chanturia la CFR, mai ales că în vară va pleca de la echipă. Tînărul jucător a fost doar împrumutat la Cluj şi la finalul sezonului va merge la Hellas Verona.

Niculae, Yoda şi vacile campioane :)
Ioan Niculae şi-a lăudat echipa după multă vreme la finalul partidei, remarcînd toţi jucătorii, dar şi ambiţia pe care au arătat-o.

Patronul Astrei a făcut şi o comparaţie hazlie: "Sînt vaci campioane care dau 45 de litri de lapte pe zi şi tot mai greşesc cîteodată, mai dau cu piciorul sau cu coada şi varsă laptele. Cînd îl va învăţa cineva pe Yoda să nu mai dea cu piciorul la sfîrşit la tot ce a făcut bun, va deveni unul dintre cei mai buni jucători de bandă".

6 goluri a marcat Marian Cristescu în 24 de partide disputate în această ediţie a Ligii 1. Mijlocaşul de 29 de ani a venit de la Petrolul, liber de contract

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
roadster1988
roadster1988  •  01 Mai 2014, 08:04

blat ordinar...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează