FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CONCORDIA CHIAJNA 1-1

VIDEO Condiții imposibile pentru comentatorii meciului dintre CS U Craiova și Concordia Chiajna: "Fug de acolo și mă stropesc cu spirt, să nu mă îmbolnăvesc"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 20:21

CS U Craiova evoluează în meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Extensiv", cel puțin până când va fi gata noul stadion "Ion Oblemenco", iar condițiile nu sunt deloc bune.

Cabina comentatorilor este într-o stare deplorabilă, cu mese rupte, iar ușa cabinei nu se închide, așa că jurnaliștii au fost nevoiți să o asigure cu o mătură.

"E depășită orice limită. Fug de acolo și mă stropesc cu spirt, să nu mă îmbolnăvesc. Masa aceea care se vede în imagini am lipit-o eu cu leucoplast. Nu știu dacă a fost filmată și toaleta, e bine că nu se transmite și mirosul prin imagini.

Nici nu se închide ușa de la cabina de comentator, am pus o mătură ca să poată sta închisă", a dezvăluit Cosmin Băleanu, comentatorul Dolce Sport.

Mai mult decât atât, masa presei este în mijlocul suporterilor, nu există internet, iar unele prize nu funcționează, informează sursa citată.

Nici suporterii nu pot urmări partidele în cele mai bune condiții. Scaunele sunt murdare și rupte, iar toaletele sunt extrem de murdare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Septembrie 2016, 12:49

Da' pe Coş.min Băleanu de ce nu-l cheamă Cardin Parfumeanu ? Sau măcar Bobocel Trandafir...La inaugurarea stadionului nou să trimiteţi alt comentator !

cezar_patru
cezar_patru  •  18 Septembrie 2016, 23:24
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Septembrie 2016, 22:32

...la Tv si in presa vezi articole unde se ridica in slavi hotii care au devalizat tara care ne au vandut strainilor ...

lume, lume! iar posteaza *** pr0stilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  18 Septembrie 2016, 23:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close