FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cornel Dinu, despre reușita transferului lui Fabbrini la Dinamo: „E în primii 5 jucători străini veniți în România”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 11:22

Cornel Dinu consideră că Dinamo a dat o adevărată lovitură prin aducerea mijlocașului Diego Fabbrini de la FC Botoșani.

„Eu îl consider unul din primii 5 jucători veniți în România. Din păcate, în ultimul timp jucătorii străini ocupă fondul de jucători din prima divizie”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.

Conform informațiilor GSP, Fabbrini ar urma să aibă un salariu de 12.000 de euro, cel mai mare din lotul lui Mircea Rednic, iar în orele următoare va semna oficial contractul. Ar urma să încaseze și bonusuri de performanță: 1.000 de euro la victorie și tot atât la fiecare gol marcat de el. 

5 goluri și o pasă decisivă a bifat Fabbrini în 31 de jocuri pentru FC Botoșani, echipă cu care se află la final de contract

800.000 €e cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt.de

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, în etapa a 13-a de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Vezi și:

VIDEO „Fabbrini s-a înțeles cu Dinamo” » Fotbalistul ar urma să aibă cel mai mare salariu din lotul „câinilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Mai 2019, 07:47
Postat de anastasiu pe 24 Mai 2019, 23:11

De data asta Dinu se inseala! Am mai spus, daca era asa bun Fabbrini juca in liga II-a in Italia!

poate ai senzatia ca Foggia, spre exemplu, echipa la retrogradare in serie B nu da cu terenul in cap oricarei echipe din liga 1 ?!

anastasiu
anastasiu  •  24 Mai 2019, 23:11

De data asta Dinu se inseala! Am mai spus, daca era asa bun Fabbrini juca in liga II-a in Italia!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează