FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

VIDEO Cum l-a ironizat Constantin Budescu pe Gabi Tamaș la antrenamentul Astrei » Ce scria pe tricoul său

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 17:00

Atmosfera este foarte bună la antrenamentele Astrei Giurgiu, iar nou-veniții Constantin Budescu (30 de ani) și Gabriel Tamaș (35 de ani) sunt în centrul atenției.

La antrenamentul de astăzi, Budescu a fost surprins ieșind de la vestiare cu un tricou pe care scria „I need party” (n.r. am nevoie de petrecere). Când a fost întrebat despre el, „Budi” a replicat rapid, cu zâmbetul pe buze: „E al lui Tamaș”.

Pentru Astra Giurgiu urmează meciul cu Dinamo, din etapa a zecea a Ligii 1, programat sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:30. 

VEZI ȘI:

E oficial! Gabriel Enache a semnat cu Astra Giurgiu » Prima reacție a fotbalistului: „Putem readuce clubul în fruntea fotbalului românesc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  20 Septembrie 2019, 10:30

Chiar ma bucur ca s-a reintors. Acel tip de indolenta pozitiva specifica lui Budescu, ma face sa cred ca vom mai vedea fineturile, bijuteriile lui pe teren. Abia il astept!

geogeo
geogeo  •  19 Septembrie 2019, 18:16

Un simpatic Budescu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează