FOTBAL  »  Superliga  »  MECI ARANJAT ÎN LIGA 1?

VIDEO Dialog halucinant între un arbitru și un antrenor de Liga 1, la un meci câștigat de Dinamo: “Arbitrul mi-a zis că fundașul meu vrea să facă penalty cu orice preț și să-l schimb!”

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2019 12:19

Prezent în direct la GSP Live, Adrian Falub - fostul antrenor de la Concordia Chiajna - a confirmat un dialog incredibil avut cu arbitrul Alexandru Tudor la un meci Dinamo - Chiajna 4-0 disputat în Liga 1 în februarie 2016.  

În minutul 33 al partidei, Tudor s-a dus spre bancă, s-a poziționat pe tușă lângă Falub și a început să discute cu antrenorul Chiajnei. Comentatorii Digi spuneau în direct: “Se pare că Tudor i-a luat locul tuşierului şi acum vorbeşte cu Adrian Falub. Oare ce au de discutat cei doi?”. 

VEZI AICI MĂRTURIA LUI FALUB DESPRE DIALOGUL INCREDIBIL CU TUDOR 

A doua zi, presa a scris că Tudor l-a avertizat pe Falub despre încercările fundașului central Iulian Mamele de a primi un cartonaș roșu. Tudor a reacționat, dând un comunicat în care a susținut că a apelat la discuția cu antrenorul Falub după ce a observat că jucătorii Chiajnei nu-i respectă avertismentele verbale în privința faulturilor. Mamele l-a amenințat pe Tudor cu un proces.  

VIDEO Dialog halucinant între un arbitru și un antrenor de Liga 1, la un meci câștigat de Dinamo: “Arbitrul mi-a zis că fundașul meu vrea să facă penalty cu orice preț și să-l schimb!”
Alexandru Tudor dictează penalty pentru Dinamo în meciul cu Chiajna, din feb. 2016

La trei ani distanță, în direct la GSP Live, Falub a dezvăluit ce i-a spus Tudor la marginea terenului: 

“La un meci cu Dinamo, a venit Alexandru Tudor la mine: “Vezi că fundașul tău central încearcă să facă penalty cu tot dinadinsul. Ai grijă! Poate că ar trebui să-l scoți că încearcă să facă penalty. N-o să-i dau penalty.  
 

Am fost surprins pe moment. Făcusem un joc slab, nu doar Mamele jucase slab. Oricum, nu aveam alți fundași centrali în lot. Nu aveam cu cine să-l schimb. Parcă făcusem și două schimbări”.  
 

Tudor nu a menționat în raportul de joc încercările lui Mamele de a face penalty. În momentul întreruperii, scorul era deja 1-0 după ce Rotariu transformase un penalty dictat de Tudor pentru un fault în careu comis de același Mamele.  

Fost jucător la Chiajna, Viitorul și Pandurii, Iulian Mamele (34 de ani) nu și-a mai găsit echipă din 2017, conform site-ului transfermarkt.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mosvasile
mosvasile  •  15 August 2019, 09:12

Inca o confirmare-la ce vedea toata lumea-ca cuviosul Tudor se dedulcea la argintii Satanei!Adica ai lui Becali!Alt "cuvios"!

reddogsv
reddogsv  •  15 August 2019, 07:14

Atata mai trageti de mamele de le-ati muls. Lasati Dinamo in pace pt ca oricum se autodistruge....Interesant e ca nu scrieti nimic de penaltyurile lui Cretu de la Medias in meciurile cu fcsb care culmea a ajuns la el sau cum cei de la BT ii invitau spre gol pe baietii lui Reghe dovada transferurile intre cei 2 pastori!

cornelconasu
cornelconasu  •  14 August 2019, 21:19

Tudor nu e cel care umbla cu televizorul în portbagajul mașinii, ca să nu se uite familia la el ????!!!! E bine că acum e într-un loc unde nu e singur , e cu ”ai lui” !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează