FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOŞANI 4-2

VIDEO Diamantele nu se sparg niciodată! Voluntari a umilit ieri echipa lui Grozavu, 4-2, cu largul aport al "Diamantului" Florin Cernat, autor a 3 pase decisive

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2016 00:00

Botoşani a umilit etapa trecută CFR-ul, scor 3-1, astfel că cei de la Voluntari aşteptau partida de ieri cu frică, mai ales că Maftei, căpitanul echipei, a lipsit, accidentat.

Teama celor din Voluntari s-a mutat repede în tabăra Botoşaniului pentru că veteranul Florin Cernat nu acceptă să fie pus la respect de nimeni. La cei 36 de ani ai săi, Cernat joacă pentru Voluntari aşa cum o făcea cândva pentru Dinamo Kiev. Cel supranumit "Diamantul" a desenat aseară trei dintre cele patru goluri marcate de elevii lui Florin Marin, a mai avut o ocazie foarte mare de gol şi este clar dirijorul echipei de lângă Bucureşti.

Click aici pentru VIDEO!

Răzbunarea lui Ivanovici

Dacă Cernat nu ar fi jucat ieri, cel mai important om al Voluntarilor ar fi fost Petre Ivanovici. Fostul fotbalist al celor de la Botoşani a reuşit o "dublă", în minutele 7 şi 32, răzbunându-se astfel pe echipa care l-a neglijat în urmă cu ceva vreme.

În iarnă, Ivanovici, Vaşvari şi Fulop intraseră în ultimele 6 luni de contract, dar conducerea moldavă l-a considerat neimportant pe Petre şi le-a prelungit înţelegerile doar lui Vaşvari şi Fulop. Odată cu revenirea lui Grozavu, Ivanovici a început să joace din ce în ce mai bine, iar când acesta a primit oferta de prelungire, a refuzat şi a ajuns la Voluntari. Cu mai puţin de un sfert de oră înainte de final, Istvan Fulop a ieşit şi el din nou la rampă, cu o "dublă", asta după ce în etapa trecută, cu CFR Cluj, mijlocaşul marcase un supergol din lovitură liberă.

6 golurişi 6 pase decisive au în 2016 atât Ivanovici, de la Voluntari, cât şi Fulop, de la Botoşani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ingineru07
ingineru07  •  06 August 2016, 17:12

umilit? gazetari de scandal si cuvinte folosite fara noima..la 4-2? pai la 4-1 sau 4-0 ce mai era macel? dar la un 5 sau 6 -0 ce era ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează