FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Amintiri cu Leo Grozavu: o poveste amuzantă din vestiarul lui Dinamo + cum l-a faultat pe Lăcătuș în Derby de România

Articol de - Publicat luni, 23 decembrie 2019 16:09

Leo Grozavu (52 de ani), actualul antrenor al lui Sepsi, fost jucător la Dinamo între 1992 și 1998, a rememorat, în exclusivitate pentru GSP.ro, momente de referință petrecute în vestiarul echipei din „Ștefan cel Mare”. 

...Leo Grozavu, despre cea mai amuzantă întâmplare din vestiarul lui Dinamo: „După un meci în cupele europene la Cagliari, la dineul de după joc, eram cătrăniți pentru că pierduserăm. Cu toate acestea, Cristi Pușcaș, care imita foarte bine personaje, inclusiv pe Ceaușescu sau Florin Halagian, a avut niște ieșiri comice care ne-au descrețit frunțile". 

...Leo Grozavu, amintire din Derby de România: „La un 0-0 pe Dinamo, am făcut un penalty. L-am împins pe Lăcătuș. Îmi aduc bine aminte faza. Nu mai puteam ajunge la minge. Mi-am dat seama. Lăcătuș băga capul, ar fi înscris. L-am împins și parcă m-a fript, așa mi-am ascuns mâinile sperând că arbitrul n-a văzut. S-a acordat penalty, dar am avut șansă pentru că s-a ratat. A dat bară Militaru. S-a terminat 0-0!”. 

5 goluriîn 105 meciuri a reușit Leo Grozavu pentru Dinamo, în Liga 1.

  • Sursă foto: Mediafax

Vezi și: 

VIDEO Leo Grozavu, toate detaliile despre negocierile cu Dinamo: „Nu voiam să fiu o victimă

Dinamo se pregătește de plecarea lui Dan Nistor! Dusan Uhrin spune că i-a găsit deja înlocuitor: „Sunt gata!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  23 Decembrie 2019, 22:48

Da

Vezi toate comentariile (1)
Comentează