LIGA 1  ·  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Amintiri cu Leo Grozavu: o poveste amuzantă din vestiarul lui Dinamo + cum l-a faultat pe Lăcătuș în Derby de România

Articol de — Luni, 23 Decembrie 2019, 16:09

Leo Grozavu (52 de ani), actualul antrenor al lui Sepsi, fost jucător la Dinamo între 1992 și 1998, a rememorat, în exclusivitate pentru GSP.ro, momente de referință petrecute în vestiarul echipei din „Ștefan cel Mare”. 

...Leo Grozavu, despre cea mai amuzantă întâmplare din vestiarul lui Dinamo: „După un meci în cupele europene la Cagliari, la dineul de după joc, eram cătrăniți pentru că pierduserăm. Cu toate acestea, Cristi Pușcaș, care imita foarte bine personaje, inclusiv pe Ceaușescu sau Florin Halagian, a avut niște ieșiri comice care ne-au descrețit frunțile". 

...Leo Grozavu, amintire din Derby de România: „La un 0-0 pe Dinamo, am făcut un penalty. L-am împins pe Lăcătuș. Îmi aduc bine aminte faza. Nu mai puteam ajunge la minge. Mi-am dat seama. Lăcătuș băga capul, ar fi înscris. L-am împins și parcă m-a fript, așa mi-am ascuns mâinile sperând că arbitrul n-a văzut. S-a acordat penalty, dar am avut șansă pentru că s-a ratat. A dat bară Militaru. S-a terminat 0-0!”. 

5 goluriîn 105 meciuri a reușit Leo Grozavu pentru Dinamo, în Liga 1.

  • Sursă foto: Mediafax

Vezi și: 

VIDEO Leo Grozavu, toate detaliile despre negocierile cu Dinamo: „Nu voiam să fiu o victimă

Dinamo se pregătește de plecarea lui Dan Nistor! Dusan Uhrin spune că i-a găsit deja înlocuitor: „Sunt gata!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (1)

creeperno999  •  23 Decembrie 2019, 22:48

Da

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1