FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

VIDEO EXCLUSIV // Scandal la Gaz Metan după calificarea în play-off! Ioan Mărginean s-a războit cu administratorul judiciar la GSP Live

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 21:49

Calificarea în play-off nu e sinonimă cu pacea la Mediaș. Președintele Mărginean l-a acuzat pe administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu că ar încerca să împiedice ieșirea din insolvență. 

Zăvăleanu a intervenit la GSP Live cu o replică și a susținut că societatea lui ar mai avea de recuperat de la Mediaș 50.000 de euro. 

Mărginean și ceilalți oameni din conducerea clubului îl suspectează pe Zăvăleanu că ar avea interesul să prelungească reorganizarea, întrucât ieșirea din insolvență l-ar lăsa pe el fără jobul acesta, nu ar mai avea de gestionat situația de la Mediaș și ar pierde, implicit, salariul.

VIDEO cu intervenția lui Ioan Mărginean

VIDEO cu intervenția lui Răzvan Zăvăleanu

Vezi și: 

GAZ METAN - DINAMO 1-0 // GALERIE FOTO Imagini SENZAȚIONALE din vestiarul medieșenilor: Ioan Mărginean s-a dezbrăcat și a făcut spectacol alături de jucători

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  25 Februarie 2020, 01:44

dai pe google "Răzvan Zăvăleanu" si pui Imagini....apoi fata lui spune totul

adiktedz
adiktedz  •  23 Februarie 2020, 22:34

Poate nu e Marginean usa de biserica, dar nu cred nici ce zice Zavaleanu . parerea mea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close