FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI

VIDEO + FOTO A rupt plasa, dar a fost și autorul unei ratări monumentale! Cum a comis-o Țucudean în meciul cu Voluntari

Captura Telekom Sport +3   FOTO
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 21:22

George Țucudean a făcut spectacol în partida cu Voluntari, în care a marcat de 3 ori. Totuși, atacantul și totodată golgeterul Ligii 1 s-a făcut de râs la o fază. 

VEZI VIDEO

În minutul 39, vârful de la CFR Cluj a scăpat singur cu Vâtcă, l-a driblat pe portarul celor de la Voluntari și a finalizat cu piciorul drept. A lovit însă bara, deși avea poarta goală. 

Acesta era al doilea său gol în acest meci. S-a răzbunat însă pe Voluntari apoi, reușind să mai marcheze de două ori. 

11 goluria marcat George Țucudean în Liga 1 în acest sezon. Cu unul peste Mitriță și Gnohere. Aici sunt incluse și cele 3 reușite de astăzi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
110146613198286
Gabi Simon  •  01 Decembrie 2018, 12:30

Mare scofala ca e golgheter pina miine seara,parca a marcat 5-6 goluri si a rupt acum clasamentul ,

corectu
corectu  •  01 Decembrie 2018, 07:50

Ce meci greu a avut CFR-ul cu Voluntari.Oaspetii au adunat pana acum doar 8 puncte.Golaveraj 15-34. LA MULTI ANI ROMANIA!

tegean
tegean  •  30 Noiembrie 2018, 23:46

Ar trebui să spunem că e un articol de tot plânsul dar toți ne mulțumim să constatăm (așa cum facem zi de zi) că acesta e standardul locului (problema e că ,,în jos” nu sunt limite și ar fi chiar o prostie să plângi azi dacă mâine va fi, inevitabil, și mai rău). G.Țucudean a evitat portarul pe direcția centru spre dreapta, micșorându-și unghiul față de poartă , cu poziționare mai puțin favorabilă față de poartă. Cu poarta rămasă în spate-stânga și cu adversarul din poarta goală în vizor, Țucudean se repoziționează față de poartă și șutează în bară de pe linia laterală a careului de 5 m (de la cca 3 m de linia de fund, vezi foto). Putea fi și gol (chiar din bară) dar În Nici Un Caz G.Țucudean nu ,,s-a făcut de râs”. Acest articol dă doar apă la moara sforăriilor ,,pt. cartea de istorie”.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează