FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - PANDURII

VIDEO+FOTO Două erori mari de arbitraj la Iași! Edi Iordănescu l-a luat la rost pe Avram și a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 19:00

Momente tensionate la partida dintre CSMS Iași și Pandurii, 1-0, unde Edi Iordănescu, antrenorul oaspeților, a fost eliminat pentru proteste, după două gafe mari de arbitraj împotriva echipei sale.

În minutul 24, Grahovac a scăpat mingea în propriul careu, iar arbitrul a dictat fault în atac. Asta deși portarul gazdelor se împiedicase de colegul Golubovici! Mrzljak recuperase mingea și putea înscrie.

Click aici pentru VIDEO!

Două minute mai tîrziu, Pandurii au fost din nou dezavantajați, centralul Marius Avram acordîndu-le penalty ieșenilor pentru un fault care a avut loc în afara careului.

Edi Iordănescu n-a mai rezistat și, în minutul 36, a reacționat nervos la un fault în atac la Hora, considerînd că jucătorul său a jucat corect mingea. Marius Avram nu i-a tolerat ieșirea și l-a trimis în tribună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
plischi
plischi  •  07 Noiembrie 2015, 10:17

aici nu este nimic decat ceva de comentat... de mama! la faza aceea cu penalty-ul nici n-a fost fault, ci numai joc [ericulos, aparatorul jucand mingea de o maniera care sr fi putut periclita adversarul, care - trebuie sa recunosc - a bagat capul intr-un mod inteligent, sperand intr-o indirecta.

mircea_cjn
mircea_cjn  •  06 Noiembrie 2015, 21:25
Postat de ortega pe 06 Noiembrie 2015, 21:12

Hai mă . că ăla n-a fost penalty ... L-a dat , l-a dat ... dar la 0-0 nu dai așa unul pe muchie de cuțit ...

Eu daca eram arbitru nu dadeam 11m. Dar la faza din careul iesean , acolo a fost fault in atac . Ori eu vad mare turbare cu "2 greseli uriase".

ortega
ortega  •  06 Noiembrie 2015, 21:12
Postat de mircea_cjn pe 06 Noiembrie 2015, 21:01

Care erori? Eu zic sa va calmati, poate are ceva GSP polite de platit lui Avram. La faza cu Grahovac va luati dupa comentator (probabil suporter al gorjenilor!). Fault s-a dat la un atacant gorjean care l-a impins pe fundasul iesean in Grahovac! Fault clar! Asta a dat Avram. Numai ca a ramas vaietele comentatorului in mintea tuturor. La 11m pentru CSMS , faza e la limita. Faceti un stop cadru cu momentul cand gorjeanu il ATINGE in aer pe iesean. Sa vedeti ca nu-i chiar asa furaciune cum incearca sa va bage in cap GSP.

Hai mă . că ăla n-a fost penalty ... L-a dat , l-a dat ... dar la 0-0 nu dai așa unul pe muchie de cuțit ...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează