FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 1-0

VIDEO+FOTO Pariu cîştigător » Rotariu îi aduce victoria lui Dinamo în derby-ul cu CS U Craiova, 1-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 22:58

Mircea Rednic s-a dovedit a fi inspirat în momentul în care a început partida cu CS U Craiova cu Rotariu în atac. Vîrful de ocazie al "cîinilor" a decis meciul cu o lovitură de cap în minutul 86.

Nedelcearu a cerut penalty în minutul 11, după o intervenţie a lui Vătăjelu, însă Kovacs a lăsat jocul să continue.

Click aici pentru VIDEO!

Bawab l-a pus la încercare pe Cerniauskas în două rînduri (12, 19), însă portarul lituanian a avut de fiecare dată cîștig de cauză. După pauză, Matei  putea deschide scorul, însă reluarea sa cu capul a trecut peste poartă.

Lazăr putea profita apoi de o minge bîlbîită de Bălgrădean, însă șutul său a trecut peste poartă. Cu două minute înainte de reușita lui Rotariu, Izvoranu a reluat lamentabil din plonjon, iar Cerniauskas a reținut.

Golul lui Rotariu aduce primele 3 puncte pentru Dinamo în noul sezon, după ce în prima etapă ”cîinii” au remizat cu ASA, 0-0.

Echipe de START

FC Dinamo București: Cerniauskas – Feussi, A. Marc, Mevlja, S. Filip – Nedelcearu, Van Haaren – Gavrilă, Vojnovici (cpt), C. Matei – D. Rotariu.
Rezerve: I. Popescu – P. Petre, Fai, Himcinschi, I. Șerban, V. Lazăr, Moldoveanu.
Antrenor: Mircea Rednic

CS U Craiova: Bălgrădean (cpt) – Dumitraș, Kay, Izvoranu, Vătăjelu – Băluță, Mateiu, Nuno Rocha, Ferfelea – Bawab, Curelea.
Rezerve: Straton – Briceag, Bancu, Herghelegiu, Sin, Avrămia, Măzărache.
Antrenor: Emil Săndoi

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)
Asistent 1: Miclos Nagy (Cluj)
Asistent 2: Valentin Avram (Bucureşti)
Rezervă: Eduard Ioniță (Constanţa)
Observator LPF: Ilinca Viorel (Piteşti)
Observator FRF: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (304)
1745flo
1745flo  •  19 Iulie 2015, 19:13
Postat de leonv pe 18 Iulie 2015, 07:47

Ce mi se pare bizar este ca in continuare *** intra pe sectiunea altui club sa manance ***.. si nu isi vad de RUSINEA EUROPEI in CL din 2006 incoace ,legat de dinamo incurajator este faptul ca apararea este mult mai buna fata de ultimii ani ,de la mijloc in sus avem mari probleme,filip,rotariu,matei,lazar,gavrila ,nedelcaru, sint inutili ,nu joaca nimic ,am facut si eu multi ani de fotbal la diferite nivele ,dar nu imi explic slaba conditie fizica mai ales ale celor tineri si lipsa de reactie ,motricitatea parca a unor pensionari,o echipa o formezi intai cu apararea si restul trebuie reglat din mers eu cred ca s-a gresit cu pastrarea lui matei,lazar.

Matei nu nimereste poarta nici din 6 metri, e degeaba!

1745flo
1745flo  •  19 Iulie 2015, 18:35
Postat de jack_the_stripper pe 18 Iulie 2015, 06:54

Halucinant entuziasmul fanilor Dinamo după un meci în care au fost dominați copios de o echipă modestă... Dinamoviștii s-au remarcat prin faulturi grosolane, ignorate de arbitri, printr-o penibilă evoluție a majorității jucătorilor. Marele antrenor Rednic , cel care ”face cât jumătate de echipă” prin ”schimbările și rolul lor”, e frecție la un picior de lemn. Să-l lăsăm să se pregătească de Champions League. Să nu se împiedice în barba care o să-i crească până atunci...

Ce nu-ti convine ***? Vezi de puscaria voastra!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doru5
doru5  •  18 Iulie 2015, 08:34

*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (304)
Comentează