FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 1-0

VIDEO+FOTO » Șumudică i-a mai păcălit o dată! » Roș-albaștrii bătuți la Giurgiu la ultima fază a meciului. Gaz Metan rămâne lider

Foto: Raed Krishan +26   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 16:59

Astra a învins Steaua în prelungirile partidei din etapa a 20-a din Liga 1, scor 1-0.

Vezi meciul liveTEXT

ASTRA - STEAUA 1-0  (VIDEO)
A marcat: Budescu 90+3

Prima ocazie a meciului a aparținut celor de la Giurgiu. Geraldo a pătruns în careu și a centrat pentru Săpunaru, însă căpitanul campioanei României n-a ajuns la minge, fiind incomodat de jucătorii Stelei.

Roș-albaștrii au avut o bară în minutul 28, când Boldrin i-a pasat lui Ovidiu Popescu, dar șutul acestuia din interiorul careului a lovit bara lui Lung jr. 

Steliștii au mai avut o bară prin Golubovici în a doua repriză, iar apoi același atacant nu a fost în stare să reia în plasă singur cu poarta goală, din 2 metri!

Tamaș a fost eliminat în minutul 85, după o intrare violentă la Teixeira. 

Unicul gol al meciului a venit în prelungirile meciului, când Budescu l-a întors în careu pe Gabi Enache și apoi a înscris când a rămas singur cu Niță.

Gaz Metan Mediaș rămâne lider după 20 de etape, cu 37 de puncte la egalitate cu Steaua. Astra a urcat pe locul 7, cu 26 de puncte.

 

Echipele de start:

Astra: S. Lung jr. - Al. Stan, Geraldo, Săpunaru, R. Alves, J. Morais - Al. Ioniță II, Takayuki, Lovin, Teixeira - Budescu
Rezerve: Gavrilaș, Florea, Oros, Nicoară, Balaure, Boubacar, Nicuale

Steaua: Niță - Ovidiu Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Bourceanu, Moke - Popa (cpt), Boldrin, De Amorim - Golubovici
Rezerve: Stăncioiu - Simion, Man, Jakolis, AganovicI, Achim, Enache

 
 

Campioana României e într-o situație critică în campionat, unde ocupă locul 9, cu 23 de puncte, însă s-a calificat în primăvara europeană.

De partea cealaltă, roș-albaștrii sunt pe locul 2 la egalitate de puncte cu liderul Gaz Metan, ambele cu câte 37 de puncte.

Trupa din Giurgiu e într-o degringoladă totală. Antrenorul Marius Șumudică ba pleacă de la echipă, ba se răzgândește. Un moment tensionat s-a petrecut aseară când tehnicianul a părăsit cantonamentul echipei pentru a merge la București la negocieri cu turcii.

În cele din urmă, Șumudică s-a întors în cantonament, iar în această seară va fi pe banca echipei cu care a scris istorie.

Giurgiuvenii nu vor putea conta nici pe Denis Alibec, care a decis să nu joace împotriva viitoarei sale echipe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (683)
andrei.f
andrei.f  •  12 Decembrie 2016, 16:24

Important este cine păcăleşte la urmă. Astra va pierde meciul cu Steaua pentru că nu a respectat Roaf, regula cu doi jucători formaţi de club !

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  12 Decembrie 2016, 01:52
Postat de vasy86le pe 12 Decembrie 2016, 00:45

LOL, suturi spre poarta 0 , ce bine a jucat fcsb :))) si pentru cei care o sa zica, aaaa,am avut 2 bare, barele nu se pun ca suturi pe poarta.

ai dreptate, barele nu fac parte din spatiul portii, nici macar nu fac parte din poarta

vasy86le
vasy86le  •  12 Decembrie 2016, 00:45

LOL, suturi spre poarta 0 , ce bine a jucat fcsb :))) si pentru cei care o sa zica, aaaa,am avut 2 bare, barele nu se pun ca suturi pe poarta.

Vezi toate comentariile (683)
Comentează