FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

VIDEO+FOTO Suporterii lui CSU au luat cu asalt gara din Craiova! Au avut la dispoziție un tren în culorile echipei, iar CFR le-a transmis un mesaj special

Articol de , - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 17:21

Suporterii lui CSU au plecat cu trenul din Craiova spre Severin la ora 16:45, iar la ora 19:00 se preconizează ca aceștia să ajungă la destinație.

În jur de 300 de fani ai alb-albaștrilor au făcut deplasarea cu trenul la Severin pentru meciul din această seară, cu FCSB, de la ora 20:45. Alături de aceștia s-a aflat și o grupă de copii și juniori ai celor de la CSU.

Înainte ca aceștia să se urce în trenuri, în gară au răsunat două dintre imnurile celebre ale formației din Oltenia. Fanii au făcut deplasarea la Severin cu fulare, steaguri și cu tot felul de însemne ale echipei.

În plus, CFR Călători a pus la dispoziția suporterilor olteni un tren alb-albastru și a lipit mai multe afișe cu îndemnuri de încurajare pentru formația lui Devis Mangia.

"CFR Călători urează succes Universității Craiova. Echipa ta - Campioana unei mari iubiri! Știința - FCSB! Hai Craiova", era scris pe unul dintre afișele lipite în gară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (82)
delus
delus  •  29 Octombrie 2017, 23:15

Interzis la praz belitilor!!!!!!

intunerikuss
intunerikuss  •  29 Octombrie 2017, 20:02
Postat de fan_stiinta pe 29 Octombrie 2017, 18:57

FORZA STIINTA!!! Unica si adevarata Club Sportiv Universitatea Craiova!!! Toata Oltenia e cu tine! FORZA CS Universitatea Craiova!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stark
stark  •  29 Octombrie 2017, 19:39
Postat de nebraska pe 29 Octombrie 2017, 19:24

O groaza de conturi,acelasi prostalău...si abigail e al lui. Posteaza de pe doua browsere.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează