FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - SĂGEATA 0-0

VIDEO Frica e mai tare! » Teama de retrogradare a Săgeţii e o motivaţie mai bună decît şansa europeană a Pandurilor

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 13:25

Echipa lui Pustai e imposibil de anticipat. A cîştigat spectaculos acasă la Dinamo, dar îi propulsează pe "cîini" în Europa League, împotriva interesului propriu! Nevoia de trei puncte, logică pentru un meci jucat la Tîrgu Jiu cu Săgeata, 0-0, s-a transformat într-un chin şi într-un noroc că n-au marcat dobrogenii. Trupa cosmopolită din Năvodari a condus mai bine mingea, cu Pană, cu Deletici şi cu Guerra mai tehnici decît oamenii dezorientaţi ai lui Pustai, şi a ratat şansele cele mai clare. Pustai a dat semnalul disperării cu titularizarea abia recuperatului Matulevicius.
Balticul nu şi-a revenit după accidentarea care l-a ţinut pe margine luni bune şi nu e OK fără Eric, la fel ca toată echipa. El a înscris doar dintr-un ofsaid vizibil şi de pe un stîlp de nocturnă, în rest nu a existat. A rămas cîte un punct care păstrează ambele echipe în obiectiv. Diferenţa: Săgeata arată ca o formaţie de Liga 1, Pandurii nu ca una de Europa.

Click aici pe VIDEO!

Penalty refuzat "pandurilor"
Arbitrul Găman a lăsat jocul să continue după un duel în care Panagopoulos l-a faultat în careu pe Nicoară. Faza s-a petrecut în minutul 2. Portarul de la Săgeata a intervenit prin alunecare, cu picioarele, şi l-a busculat pe fotbalistul de la Pandurii, însă "centralul" a considerat corectă deposedarea. Găman a procedat încă o dată greşit în repriza a doua, în sens invers: aflat în careul propriu, Breeveld a stopat cu mîna o centrare şi arbitrul nu a sancţionat nici acest gest.

"Nu ne-am luat gîndul de la cupele europene. Toate echipele vor mai pierde puncte, noi mergem înainte, chiar dacă nu a fost o etapă favorabilă pentru noi"
Cristian Pustai, antrenor Pandurii

612944-caseta-pandurii.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rutzulica
rutzulica  •  15 Aprilie 2014, 15:05

ce note de 2 bani au primit pandurii...pina si fundasii laterali au luat 5...in schimb panarama de Vratu schimbata la pauza a luat 6 ...sa mori de ris!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează