FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - SĂGEATA

VIDEO Pandurii - Săgeata Năvodari 0-0 » Punct mare scos de dobrogeni în economia salvării de la retrogradare

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 22:55

Săgeata Năvodari a scos un punct mare pe terenul lui Pandurii Tîgu Jiu, terminînd la egalitate, scor 0-0. Gorjenii au ratat astfel şansa de a se apropia la 2 puncte de Dinamo, formaţie care ocupă locul 4 în Liga 1, care asigură prezenţa în viitorul sezon de Europa League.

Vezi aici LIVETEXT partida!

Vezi VIDEO!

Astfel, după remiza cu Săgeata, Pandurii rămîne pe locul 6, cu 42 de puncte. Săgeata acumulează 29 de puncte şi trece peste Oţelul, care coboară pe 15.

Rezultatul este just, avînd în vedere că fiecare formaţie a controlat cîte o repriză. Prima a fost la discreţia dobrogenilor, în timp ce a doua repriză a fost controlată fără prea multe probleme de Pandurii, chiar dacă în minutul 88 Breeveld a fost eliminat.

Echipele de start:

Pandurii: Gliwa - Unguruşan, Erico, D. Bratu, Momcilovici - Breeveld, P. Anton - Buleică, Giusti, Nicoară - Matulevicius

Rezerve: Mingote, Bohale, Alex, D. Nistor, Shamsin, Christou, Ciucur

Săgeata: Panagopoulos - Peteleu, Fl. Popa, Cr. Munteanu, D. Lopez - S. Pană, Dulee - Fl. Achim, Vezan, Deletici - Guerra

Rezerve: Băican, Al. Tudose, I. Iordache, Muzac, Tigoianu, S. Chiţu, I. Filip

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
foxy
foxy  •  14 Aprilie 2014, 23:30
Postat de utraian pe 14 Aprilie 2014, 23:25

Asa se intampla cand unii gandesc cu fundul... Si-au vandut cei mai buni jucatori si pe urma ii cer demisia lui Pustai. Se chinuie sa bata Sageata. L-au dat pe Eric, jucatorul care le coordona atacurile la arabi , l-au vandut pe Nistor la Evian cand cat de cat era in forma si l-au adus inapoi pe post de leguma. E numai bun de pus la salata.

pierduta si apoi mergi pe mana moarta Matulevicius caruia ai ntrebuie cel putin 3 luni sa-si revina(cine a jucat stie)...si mergi pe anton care nu joaca 1!..atat...strategie gresita de la inceput...halal...

foxy
foxy  •  14 Aprilie 2014, 23:28

Deci...acum am venit de la teren si ce am vazut ,va zic si voua!Prima repriza a fost ceva de teatru,adica de opera ...liniste...ssst...toata lumea apatica ,rar o scandare incurajatoare!Repriza a doua ceva mai multa vointa(si putinta) odata cu intrarea lui Nistor...dar,vb reclamei ,`putin Foxy nu-i asa`,.foarte putin` ...si raspund.,..nu putin ...zero!Eu sunt fost pandurist9si actual) si nu ascund asta chiar daca junior, in alte timpuri,dar sunt (cred eu) ,mai bun antrenor decat `matematiciaanu`...Pai ne`Pitagora`incepe cu Bratu(care a comis-o cu Chiajna si culmea cu Dinamo desi n-a jucat) si asta face un fault ,primeste cartonas galben si e nevoit sa faca schimbare...rezultatul ..o schimbre

bazileon
bazileon  •  14 Aprilie 2014, 23:26

Pandurii, cu umflatul de Pusztai, sunt o echipa de pluton. Arbirtajul ce-i mai scoate: nici cu Dinamo si nici azi nu au fost sanctionati cu 11m, dupa cum s-ar fi impus.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close